Extra mogelijkheden op Woonz.nl

Advertorial plaatsen

Op Woonz.nl komt u in aanraking met de seniore doelgroep, maar ook met familieleden en mantelzorgers. Wilt u deze niche doelgroep bereiken op een manier die voor hen ook interessant is? Dan is een advertorial op Woonz.nl iets voor uw organisatie! Laat de doelgroep op unieke wijze kennismaken met uw product of dienst.

Wat is een advertorial?

Een advertorial is een advertentie die eruit ziet als een redactioneel artikel. In een advertorial informeert en inspireert u de doelgroep zonder daarbij de focus volledig op uw eigen organisatie, merk of product te leggen. U deelt interessante informatie of een inspirerend verhaal, waardoor een advertorial voor de doelgroep aantrekkelijk is om te lezen. Uiteraard komt uw merk of product in de advertorial subtiel onder de aandacht. Door de focus op informatie en inspiratie te leggen, komt uw organisatie over als een kennisautoriteit. In welke mate u dit doet, is natuurlijk aan u.

Conversie en branding

Advertorials hebben een objectief karakter en genereren daarom over het algemeen meer conversie dan een ‘gewone’ advertentie waarbij de inhoud alleen draait om de organisatie die adverteert. Een advertorial is dus the way to go! Er zijn verschillende conversiedoelen die u met uw advertorial kunt behalen. Denk aan het genereren van websitekliks, inschrijvingen op uw e-mailnieuwsbrief of likes op uw Facebookpagina. Dit zijn natuurlijk slechts voorbeelden. U kunt een advertorial uiteraard ook inzetten voor branding doeleinden. Voorbeeld van advertorial: Gastblog door Annetje Bootsma, specialist ouderengeneeskunde van de Ouderenpraktijk Amsterdam.

Hoe werkt het?

U levert een advertorial tekst aan met bijbehorende afbeelding(en) en eventuele links. Onze redactie bekijkt of de advertorial voldoet aan de richtlijnen van Woonz.nl (u ontvangt deze richtlijnen bij uw aanvraag). Hierbij is het met name belangrijk dat het gaat om een uniek (niet eerder online geplaatst) en doelgroepgericht geschreven artikel.

Kosten van een advertorial op Woonz.nl

De kosten voor een standaard advertorial artikel bedragen €250,- ex. BTW. Heeft u andere, creatieve ideeën voor een samenwerking? Laat het gerust weten! Maatwerk is altijd mogelijk. U kunt de advertorial ook door ons laten verzorgen. De kosten bedragen € 300,-- ex. BTW.

Interesse in een advertorial op Woonz.nl?

Heeft u een vraag of wilt u een advertorial aanleveren voor op Woonz.nl? Mail dan naar info@woonz.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Woonz.nl?

Laat het ons weten via dit formulier.