Extra mogelijkheden op Woonz.nl

Banner plaatsen

Biedt uw organisatie producten of diensten aan die past bij de doelgroep van Woonz.nl? Dan is ons platform de perfecte plek om uw organisatie bij de doelgroep onder de aandacht te brengen! Woonz.nl biedt laagdrempelige en flexibele advertentiemogelijkheden. Hoe, wat en waar? U leest het hier!

De doelgroep

Woonz.nl is er voor senioren die fijn en veilig willen blijven wonen. In hun huidige woning, of in een nieuwe woning. Senioren (en hun familieleden / mantelzorgers) zoeken op onze site vanuit woonvragen op het gebied van services, activiteiten, zorgmogelijkheden, gezelligheid en veiligheid. Bijvoorbeeld: heeft de woning een deurbel met beeldverbinding? Is er een bushalte om de hoek? Maar ook: Waar vind ik een klusjesman? Hoe regel ik maaltijdservice aan huis? Zo vinden senioren de woning, dienst en/of product die bij hen past.

Past onze doelgroep helemaal bij uw product of dienst? Dan is adverteren op Woonz.nl iets voor uw organisatie! Neem vrijblijvend contact op met Woonz.nl. Dat kan via info@woonz.nl of telefonisch op 070 – 3421 200.

Waarom banneren op Woonz.nl?

  • Hoge exposure van uw merk op Woonz.nl. Woonz.nl is een betrouwbare en onafhankelijke website die landelijk bezoekers trekt.
  • U bereikt via Woonz.nl een niche van geïnteresseerden in seniorenwoningen, service- en/of zorgmogelijkheden voor senioren. Denk aan senioren zelf (in de breedste zin van het woord), maar ook aan familieleden en mantelzorgers.
  • Uw banner krijgt een prominente plaats op de zoekresultatenpagina’s die de zoekers na elke zoekopdracht te zien krijgen. Uw banner wordt al op de 4e positie in het resultatenoverzicht getoond, tussen de woningadvertenties.
  • Op Woonz.nl adverteert u per maand. Op deze manier kunt u goed bijhouden hoe uw reclamecampagne loopt. Bent u er blij mee, dan kunt u eenvoudig verlengen. Niet de resultaten die u had gehoopt? U zet uw campagne gemakkelijk stop.
  • Iedere maand krijgt u van Woonz.nl een rapportage met het aantal bannervertoningen en bannerclicks.

Hoe werkt het plaatsen van een banner?

  • U levert uw banner aan in de verhouding 8:1 voor desktop en 4:1 voor mobiel.
  • U levert uw banner aan in het formaat .png of .jpg.
  • U verstrekt de link van de website waarnaar de geïnteresseerde wordt doorgelinkt.
  • Uw banner wordt gecheckt door een van onze medewerkers.
  • Uw banner wordt geplaatst in de een roulerende ‘poule’ met maximaal 10 banners per maand.

Wat kost het plaatsen van een banner op Woonz.nl?

Het plaatsen van een banner op Woonz.nl kost u slechts € 150,- ex. btw per maand. Elke extra bannerpositie voor dezelfde organisatie kost u slechts € 50,- ex. btw per maand.

Interesse?

Wilt u een banner op Woonz.nl plaatsen? Neem vrijblijvend contact op met Woonz.nl. Dat kan via info@woonz.nl of telefonisch op 070 – 3421 200.

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Woonz.nl?

Laat het ons weten via dit formulier.