Bereik senioren die op zoek zijn naar uw woningen en diensten

Woonz.nl is hét onafhankelijke internetplatform dat senioren met een woonwens en aanbieders van woningen, diensten en services met elkaar verbindt.

Aangesloten aanbieders krijgen gemakkelijk en snel toegang tot de seniorendoelgroep via ons intuïtieve dashboard. Woonz.nl is meer dan een matching-platform. Wij doen onderzoek onder senioren en delen onze inzichten met regelmaat met aangesloten aanbieders. Zo kunnen zij continu het aanbod op de wens van senioren afstemmen.

Op deze manier fungeert Woonz.nl als brug tussen de zoekende senioren en aanbieders van woningen diensten en services en kan Woonz.nl senioren de tools geven om zich rustig te oriënteren op het woningaanbod en zo hun woonsituatie in eigen hand te houden.

+3600 Zoekopdrachten per dag

Elke dag verwerken wij meer dan 3600 zoekopdrachten voor woningen en diensten. Dat zijn meer dan 1,4 miljoen zoekers per jaar.

+45.000 Bezoekers per maand

Woonz.nl bediend meer dan 45.000 bezoekers per maand. Dat zijn elk jaar een half miljoen senioren die bij Woonz terechtkomen.

+10.000 Leads per jaar

Elk jaar brengt Woonz meer dan 10.000 geinteresseerde senioren in Nederland in direct contact met onze partners en aanbieders.

Gratis online demo van Woonz.nl

Wilt u meer informatie voordat u zich aansluit bij Woonz.nl? Boek dan direct een online demo of vraag meer informatie aan.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Tarieven

Een simpel en overzichtelijk prijsmodel

image description

Woningen

Onbeperkt woningen aanbieden voor een vast bedrag per maand.

€ 90.- p/maand * op basis van een 2 jarig abbonement

Alle direct en niet direct beschikbare woningen plaatsen op Woonz.nl

Direct contact met woning-zoekenden

Inzicht in views en clicks van woningzoekenden via eigen dashboard

image description

Diensten aan huis

Het aanbieden van uw dienst is gratis, u betaalt alleen voor de conversie.

Gratis * Bekijk de conversietarieven voor meer informatie

Ondersteuning bij het online zetten van de advertenties

Directe link naar uw eigen website

Meetbaar telefoonnummer

Ontmoet het team

Een kleinschalig team met grote ambities

image description

Woonz.nl bestaat uit een bevlogen team met grote ambities. We zijn vastberaden om al het aanbod voor senioren te verzamelen op één landelijk platform zodat we het leven van senioren een stuk makkelijker kunnen maken en groeien spannend hard die kant op.

We zijn een sociale onderneming en vinden hard werken aan een gezamenlijk doel het leukste wat er is. Fijn wonen moet centraal gesteld worden. Laten zien waar je uit kan kiezen door de mogelijkheden voor wonen, service en zorg overzichtelijk en transparant maken. Dat is waar wij voor staan.

Meer over Woonz.nl

Klaar voor de start?

Ga vandaag nog aan de slag en bereik meer senioren met uw woningen, diensten of zorg. Schrijf u direct in om gelijk van start te gaan. Heeft u nog vragen dan kunt u natuurlijk ook eerst meer informatie opvragen.

devices