Het onafhankelijke platform voor senioren

Bereik senioren die op zoek zijn naar uw woningen, producten en diensten

Direct aanmelden
+3600 Zoekopdrachten per dag

Elke dag verwerken wij meer dan 3600 zoekopdrachten voor woningen en diensten. Dat zijn meer dan 1,4 miljoen zoekers per jaar.

+50.000 Bezoekers per maand

Woonz.nl bediend meer dan 50.000 bezoekers per maand. Dat zijn elk jaar een half miljoen senioren die bij Woonz terechtkomen.

+16.000 Leads per jaar

Elk jaar brengt Woonz meer dan 16.000 geinteresseerde senioren in Nederland in direct contact met onze partners en aanbieders.

Bij Woonz.nl staan senioren die zelfstandig thuis blijven wonen of op zoek zijn naar een nieuwe (zorg)woning voorop.

Bent u een aanbieder van woningen, diensten of producten? Wilt u meer online conversie realiseren? En wilt u uw online bereik vergroten onder de senioren? Neem dan deel aan het onafhankelijke platform Woonz.nl. Wij zijn ervan overtuigd dat u senioren van de beste oplossingen kunt voorzien. Via uw eigen Woonz.nl dashboard publiceert u eenvoudig uw (zorg) woningen en opent u een webwinkel voor uw diensten en producten.

Woonz.nl biedt hiernaast een optimale klantenservice. Senioren kunnen zich rustig oriënteren, op de hoogte blijven van nieuw aanbod en direct contact met u opnemen.

Start uw gratis proefperiode hier

Benieuwd wat Woonz.nl voor uw organisatie kan betekenen? Start vandaag nog met een gratis proefperiode en test Woonz.nl voor 30 dagen vrijblijvend uit.

Waarom Woonz.nl?

checkmark

Hét platform voor senioren

Bij ons bereikt u duizenden senioren en hun familieleden die willen verhuizen of langer thuis blijven wonen met hulp en zorg thuis.

checkmark

30 dagen uitproberen

De termijn verloopt vanzelf, u zit echt nergens aan vast. U beslist zelf of u na 30 dagen aangesloten blijft. Bekijk hier de tarieven.

checkmark

Persoonlijke support

We helpen u graag. U kunt ons altijd persoonlijk bellen of mailen voor vragen en tips.

Woonz.nl voor iedereen

Diensten- en thuiszorgaanbieders

Landelijke en lokale aanbieders met oplossingen voor senioren om langer thuis te wonen laten op Woonz.nl hun mogelijkheden zien. Van Vervangende mantelzorg tot maaltijdservice, van wijkzorg tot dagopvang.

Aanbieders van hulpmiddelen & e-health

Aanbieders van handige hulpmiddelen en digitale oplossingen maken hun aanbod transparant op woonz.nl. Van scootmobiel tot wandelstok, van zorgrobot tot alarmering.

Intramurale zorgaanbieders & particuliere woonzorg

Op woonz.nl wordt het diverse aanbod van particuliere en reguliere woonzorg aangeboden. Senioren vinden het aanbod door op specialistische zorg of een zorgprofiel te filteren.

Adviseurs cliënten en mantelzorgers

Cliëntondersteuners, mantelzorgmakelaars en adviseurs op het gebied van wonen, zorg en financiën presenteren advies- en ondersteuningsdiensten.

Woningcorporaties & verhuurders

Het woonaanbod op Woonz.nl is heel divers. Van 55+ woning tot serviceflat, van aanleunwoning tot zorgappartement. Corporaties combineren woonz.nl met het eigen woonruimteverdeelsysteem.

Gemeenten

Gemeenten bouwen met woonz.nl een lokale wegwijzer voor senioren. De aanbieders binnen de gemeente en gemeentelijke informatie wordt specifiek voor senioren inzichtelijk gemaakt.

Bent u benieuwd naar de laatste trends in de seniorenmarkt?

Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Klaar voor de start?

Ga vandaag nog aan de slag en bereik meer senioren met uw woningen, diensten of producten. Schrijf u direct in om gelijk van start te gaan.

devices