Het onafhankelijke platform voor senioren

Bent u in voor het bundelen van krachten?

Partner worden

+3600

Zoekopdrachten per dag

Woonz.nl helpt dagelijks ruim 3.600 senioren met het vinden van een nieuw huis of een oplossing voor langer thuis. Dit zijn meer dan 1,4 miljoen zoekopdrachten per jaar.

+55.000

Senioren per maand

Woonz.nl en partners bereiken per maand 55.000 senioren. Dit zijn elk jaar meer dan een half miljoen senioren die Woonz.nl bezoeken.

+16.000

Contactmomenten per jaar

Elk jaar brengt Woonz.nl meer dan 16.000 geïnteresseerde senioren direct in contact met onze partners.

Met Woonz.nl laten we senioren zien wat er wel kan

Of u nu bijdraagt aan langer thuis wonen of een nieuw thuis biedt, uw dienstverlening maakt voor senioren een verschil. Dat is zeker. Ongeacht de regio waar u uw zorg, seniorenwoningen of diensten aan huis aanbiedt. Met uw aanbod online kunnen senioren fijn oud worden. Deze hulp is nodig. Steeds meer senioren hebben een hulpvraag en zijn online op zoek naar oplossingen.

Woonz.nl helpt senioren met een overzicht aan oplossingen en ondersteunt zelfstandig en op tijd keuzes maken. Dit doen we samen met onze partners, bekijk hier wie dat zijn. Met elkaar bieden we perspectief op fijn oud worden. Bent u in voor het bundelen van krachten? We nodigen u uit om partner te worden.

Dit is de service van Woonz.nl voor partners

Met het Woonz.nl Dashboard publiceert u eenvoudig seniorenwoningen en diverse diensten en producten. Optimaal weergeven van uw woningen of dienstverlening doet u met onze online wizard. In het Dashboard ziet u direct hoe vaak uw aanbod wordt bekeken en heeft u een overzicht van de contactmomenten. Wij helpen u op weg en staan voor u klaar bij vragen. Onderdeel van onze service bij deelname is de verzorging van PR voor uw organisatie en dienstverlening.

Start uw gratis proefperiode hier

Benieuwd wat Woonz.nl voor uw organisatie kan betekenen? Start vandaag uw gratis proefperiode op Woonz.nl.

Waarom Woonz.nl?

Hét platform voor senioren

Bij ons helpt u duizenden senioren die willen verhuizen of langer thuis willen blijven wonen. Dit doet u door uw woningen, diensten en (zorg)producten te publiceren op Woonz.nl. Naast senioren helpt u ook hun familieleden en naasten bij het ondersteuningsproces.

Gratis Woonz.nl uitproberen

Probeer Woonz.nl nu kosteloos 14 dagen uit. De termijn verloopt vanzelf, u zit nergens aan vast. U beslist zelf of u na deze periode partner blijft. Bekijk hier uw partnerbijdrage.

Persoonlijke support

We helpen u graag. U kunt ons altijd bellen, mailen of neem contact op via ons contactformulier voor vragen en tips.

Woonz.nl voor:

Langer thuis zorgaanbieders

Van thuiszorg tot fysiotherapie en van dagopvang tot nachtzorg. Laat zien hoe u bijdraagt aan fijn langer thuis wonen met zorg aan huis.

Langer thuis dienstaanbieders

U biedt een helpende hand in fijn thuis blijven wonen. Bijvoorbeeld door een schoonmaakdienst, het verzorgen van goed eten of met een alarmeringssysteem.

Intramurale zorgaanbieders

Toon hoe senioren met een zorgbehoefte bij u een fijn thuis vinden. Senioren vinden het aanbod door te filteren op specialistische zorg, zoals dementie of het zorgprofiel.

Zorgvilla’s & particuliere woonzorg

Attendeer senioren op de mogelijkheden van een zorgvilla of particuliere woonvoorziening bij het exclusieve woonaanbod.

Woningcorporaties & verhuurders

Het woonaanbod op Woonz.nl is heel divers. Van 55+ woning tot serviceflat, van aanleunwoning tot zorgappartement. Corporaties combineren Woonz.nl met een woonruimte-verdeelsysteem.

Biedt u senioren iets anders?

Staat uw aanbod niet hiertussen? Maar richt u zich wel op senioren? Neem dan contact met ons op, wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Klaar voor de start?

Ga vandaag nog aan de slag en help senioren bij het vinden van de oplossing die zij nodig hebben. Word partner van Woonz.nl. Heeft u nog vragen, dan kunt u natuurlijk ook eerst meer informatie opvragen, wij helpen u graag!

Partner worden

Bent u benieuwd naar de laatste trends in de seniorenmarkt?

Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.