Over Woonz.nl

Woonz.nl is hét landelijke internetplatform voor senioren met een woonwens. Voor senioren die langer thuis willen wonen of op zoek zijn naar een nieuw huis. We slaan een brug tussen de vraag van senioren en partners die woningen, services en zorg bieden.

Elke senior is verschillend, heeft unieke wensen en gedraagt zich anders op internet. Dit maakt het moeilijk voor organisaties om de zoekende senioren online te bereiken.Woonz.nl heeft een groot landelijk bereik, maar ook op de social media kanalen en weet daarmee zowel de senioren als de mantelzorgers te bereiken.

image description

Onze visie

Fijn wonen

Voor senioren is het lastig om wegwijs te worden in de mogelijkheden. Door de versnippering van het aanbod is het moeilijk een overzicht te krijgen en te vergelijken. Door aan te sluiten bij Woonz.nl geeft u senioren de tools om zich te oriënteren en zo hun woonsituatie in eigen hand te houden.

De kracht van samen online

Een groeiend aandeel van senioren zoekt en vergelijkt online woonoplossingen. Organisaties dragen bij aan het perspectief op fijn oud worden door gezamenlijk online te laten zien wat er wel kan. Dit is belangrijk naarmate de vergrijzing toeneemt en er meer eigen regie wordt verwacht van senioren.

Anticiperen met data-analyses

Door analyse van de matches en de mismatches geven we inzicht in de huidige en toekomstige wensen van senioren om fijn te blijven wonen. Partners en beleidsmakers kunnen met deze data anticiperen op de behoefte van senioren. Jaarlijks geeft Woonz.nl een trendrapport uit.

Customer Journey centraal

Door onze sterke band met senioren weet Woonz.nl wat hen drijft. Zo kunnen we met Woonz.nl partners ondersteunen om aan te sluiten op de online zoektocht van senioren. Daarin werken we samen aan het beste resultaat.

Het team van Woonz.nl

Annemiek Schut Manager Woonz.nl
Eva Riksen Product Owner / UX-designer
Dominique Jeremias Communicatie
Sophie Schilder Communicatie
Wilco van Dijk Lead Developer
Coen Griepsma Senior Developer
Melany de Beer Partner Manager
Yvonne Koene Partner Manager
Werken bij Woonz.nl

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen om samen met ons het succes van Woonz.nl verder te ontwikkelen.

Bekijk vacatures »

Contact

Onderlinge ’s-Gravenhage

Woonz.nl is gevestigd in Den Haag en onderdeel van MijnZilverHuis. Dit senioren platform is een merk van Onderlinge ’s-Gravenhage. Gezamenlijk werken de platformen aan het faciliteren van senioren bij hun woonwensen.

Adresgegevens
Onderlinge ’s-Gravenhage
Anna van Saksenlaan 10
2593 HT Den Haag
Contact

Email:info@woonz.nl

Telefoonnummer: 070 – 3421 200

KvK: 81474373