Over Woonz.nl

Woonz.nl is hét landelijke internetplatform voor senioren met een woonwens. Voor senioren die langer thuis willen wonen of op zoek zijn naar een nieuw huis. We slaan een brug tussen de vraag van senioren en partners die woningen, services en zorg bieden.

Elke senior is verschillend, heeft unieke wensen en gedraagt zich anders op internet. Dit maakt het moeilijk voor organisaties om de zoekende senioren online te bereiken.Woonz.nl heeft een groot landelijk bereik, maar ook op de social media kanalen en weet daarmee zowel de senioren als de mantelzorgers te bereiken.

image description

Onze visie

Fijn wonen

Voor senioren is het lastig om wegwijs te worden in de mogelijkheden. Door de versnippering van het aanbod is het moeilijk een overzicht te krijgen en te vergelijken. Door aan te sluiten bij Woonz.nl geeft u senioren de tools om zich te oriënteren en zo hun woonsituatie in eigen hand te houden.

De kracht van samen online

Een groeiend aandeel van senioren zoekt en vergelijkt online woonoplossingen. Organisaties dragen bij aan het perspectief op fijn oud worden door gezamenlijk online te laten zien wat er wel kan. Dit is belangrijk naarmate de vergrijzing toeneemt en er meer eigen regie wordt verwacht van senioren.

Anticiperen met data-analyses

Door analyse van de matches en de mismatches geven we inzicht in de huidige en toekomstige wensen van senioren om fijn te blijven wonen. Partners en beleidsmakers kunnen met deze data anticiperen op de behoefte van senioren. Jaarlijks geeft Woonz.nl een trendrapport uit.

Customer Journey centraal

Door onze sterke band met senioren weet Woonz.nl wat hen drijft. Zo kunnen we met Woonz.nl partners ondersteunen om aan te sluiten op de online zoektocht van senioren. Daarin werken we samen aan het beste resultaat.

Het team van Woonz.nl

Annemiek Schut Algemeen directeur
Mirjam Doorewaard Directeur bedrijfsvoering
Ilse Smit Officemanager
Dominique Jeremias Social Media Marketeer
Wilco van Dijk Lead Developer
Coen Griepsma Senior Developer
Werken bij Woonz.nl

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen om samen met ons het succes van Woonz.nl verder te ontwikkelen.

Bekijk vacatures »
Daniel Fortuyn Product Owner
Thomas Mons Data Scientist

Contact

image description

De thuisbasis van Woonz.nl is in Den Haag. Samen met andere maatschappelijke organisaties en start-ups hebben wij ons kantoor in het Nutshuis, in het centrum van de hofstad, net om de hoek van de Grote Markt.

Adresgegevens
Woonz.nl
Riviervismarkt 5
2513 AM Den Haag
Contact

Tel: +31 (0)85 273 49 53

Email:info@woonz.nl

BTW-nummer: NL851512690B01

KvK: 54975263