Over Woonz.nl

Woonz.nl is hét landelijke internetplatform voor senioren met een woonwens. We slaan een brug tussen de vraag van senioren en aanbieders van woningen, services en zorg.

Elke senior is verschillend, heeft unieke wensen en gedraagt zich anders op internet dit maakt het moeilijk voor aanbieders om de zoekende senioren online te bereiken. Woonz.nl heeft een groot landelijk bereik op de website, maar ook op de social media kanalen en weet daarmee zowel de senioren als de mantelzorgers te bereiken.

image description

Onze visie

Fijn wonen

Voor senioren is het lastig om wegwijs te worden in het aanbod. Door aan te sluiten bij Woonz.nl geeft u senioren de tools om zich te oriënteren en zo hun woonsituatie in eigen hand te houden.

De kracht van samen online

Een groeiend aandeel van senioren zoekt en vergelijkt online. Ook wanneer dit om woningen of diensten gaat. Aanbieders kunnen tegemoet komen aan deze behoefte door gezamenlijk het aanbod online te presenteren.

Sturen door data analyse

Door analyse van de matches en de mismatches geven we inzicht in de huidige en toekomstige wensen van senioren om fijn te blijven wonen. Aanbieders en beleidsmakers kunnen met deze data anticiperen op de behoefte van senioren.

Customer Journey centraal

Door onze sterke band met senioren weet Woonz.nl wat hen drijft. Zo kunnen we met ons platform aanbieders ondersteunen om aan te sluiten op de online zoektocht van senioren.

Het team van Woonz.nl

Annemiek Schut Directeur Woonz.nl/Oprichter
Mirjam Doorewaard Adviseur/Oprichter
Mariska Steijn Office Manager
Marit Verdult Relatiemanager
Randy Adu Gyan Online Marketeer
Dominique Jeremias Social Media Marketeer
Werken bij Woonz.nl

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen om samen met ons het succes van Woonz.nl verder te ontwikkelen.

Bekijk vacatures »
Nienke Smolders Product Owner & Product Manager
Wilco van Dijk Lead Developer
Ali Junior Developer
Mies van der Lippe Developer
Sander de Leeuw UX adviseur

Contact

image description

De thuisbasis van Woonz.nl is in Den Haag. Samen met andere maatschappelijke organisaties en start-ups hebben wij ons kantoor in het Nutshuis, in het centrum van de hofstad, net om de hoek van de Grote Markt.

Adresgegevens
Woonz.nl
Riviervismarkt 5
2513 AM Den Haag
Contact

Tel: +31 (0)85 273 49 53

Email:info@woonz.nl