Partner-update: samenwerken aan aangenaam ouder worden

Geschreven op donderdag 19 december 2019 door Woonz.nl

Sinds oktober dit jaar hebben de Leyden Academy en Woonz.nl de handen ineengeslagen. “Samen werken we aan aangenaam ouder worden”, vertelt Paul van de Vijver, arts en promovendus bij de Leyden Academy.

“Met Woonz.nl laten we senioren kennis maken met de 12 Vitality Clubs in Nederland. Zo maken we de kansen voor nog vitaler ouder worden beter zichtbaar onder senioren.” De Vitality Club is een dagelijkse beweeggroep met buurtgenoten op basis van peer coaching. Dat betekent dat deelnemers zelf de rollen van coach en organisator vervullen. Iedere deelnemer kan peer coach worden. “Ouderen helpen elkaar om gezond en gelukkig ouder te worden”, vertelt Paul.

Krachten bundelen

Steeds vaker bundelt Woonz.nl krachten met partners zoals de Leyden Academy om senioren te informeren en inspireren. “We werken beide aan mogelijkheden voor senioren. Vanuit ieders kennis en kunde, bereiken we meer mensen en maken we samen Nederland een stukje seniorvriendelijker`, vertelt Annemiek Schut, directeur Woonz.nl. “Woonz.nl is zeer actief en heeft een goed netwerk. Dat is voor de Vitality Club ideaal om zo veel mogelijk mensen te bereiken”, aldus Paul.

Kennis blijven delen

De start van de samenwerking tussen de Leyden Academy en Woonz.nl staat in het teken van de Vitality Clubs. “In de toekomst blijven we kennis delen met elkaar maar ook met de senioren over de mogelijkheden. Waar van toegevoegde waarde werken we samen. Dit alles staat in het teken van fijn wonen en aangenaam ouder worden.”

Logo Leyden Academy

Interesse in Woonz.nl voor uw organisatie?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden

Neem contact op ›

Klaar voor de start?

Ga vandaag nog aan de slag en help senioren bij het vinden van de oplossing die zij nodig hebben. Word partner van Woonz.nl. Heeft u nog vragen, dan kunt u natuurlijk ook eerst meer informatie opvragen, wij helpen u graag!

Partner worden

Bent u benieuwd naar de laatste trends in de seniorenmarkt?

Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.