Terug
Financieel
Activiteiten
Ondersteuning
Diensten
Zorg
Mantelzorgwoning
Woning aanpassen
Alle diensten & producten
Inloggen
Gratis aanmelden

Geen goede voornemens, maar wel op zoek naar gezelligheid en toch bewegen?

Geschreven op maandag 18 december 2023 door Gastblogger

Heb je het goede voornemen niet meer aan goede voornemens te doen? Maar zou je een stukje gezelligheid in jouw eigen buurt wel kunnen waarderen in combinatie met wat beweging? Hoogtijd dat je kennismaakt met de Vitality Clubs.

Misschien denk je: ik heb geen goede voornemens en nu lees ik over bewegen, dat klinkt als een list. Maak je geen zorgen. Ook al wordt er bewogen bij de Vitality Clubs op een niveau dat iedereen mee kan doen, is het de gezelligheid die zorgt dat je graag uit bed komt en bezig blijft. Een paar keer per week naar buiten en in de benen samen met de buurt. Na de beweging is er tijd voor een kop koffie en een kletspraatje, gewoon omdat het kan.

In jouw eigen buurt

Deze nieuwe vorm van sporten wordt, op dit moment, op 12 plekken in Nederland georganiseerd. Bekijk hier in welke stad en buurt. Meedoen is gratis of tegen een geringe vergoeding van €1. Geen club bij jou in de buurt maar wel interesse? Neem eens vrijblijvend contact op met de Vitality Clubs op 071-2041255. Wie weet zijn er meer geïnteresseerden in uw eigen buurt en start er wellicht binnenkort een nieuwe Vitality Club.

Woonz nieuwsbrief