Terug
Zorg
Dagopvang
Ergotherapie
Fysiotherapie
Nachtzorg
Thuiszorg
Vervangende mantelzorg
Diensten
Maaltijdservice
Schoonmaken
Activiteiten
Financieel
Ondersteuning
Woning aanpassen
Mantelzorgwoning
Alle diensten & producten
Inloggen
Gratis aanmelden

Geen goede voornemens, maar wel op zoek naar gezelligheid en toch bewegen?

Geschreven op maandag 23 december 2019 door Woonz.nl

Heeft u het goede voornemen niet meer aan goede voornemens te doen? Maar zou u een stukje gezelligheid in uw eigen buurt wel kunnen waarderen in combinatie met wat beweging? Hoogtijd dat u kennismaakt met de Vitality Clubs.

Misschien denkt u: ik heb geen goede voornemens en nu lees ik over bewegen, dat klinkt als een list.   Maakt u zich geen zorgen. Ook al wordt er bewogen bij de Vitality Clubs op een niveau dat iedereen mee kan doen, is het de gezelligheid die zorgt dat u graag uit bed komt en bezig blijft. Een paar keer per week naar buiten en in de benen samen met de buurt. Na de beweging is er tijd voor een kop koffie en een kletspraatje, gewoon omdat het kan,

In uw eigen buurt

Deze nieuwe vorm van sporten wordt, op dit moment, op 12 plekken in Nederland georganiseerd. Bekijk hier in welke stad en buurt. Meedoen is gratis of tegen een geringe vergoeding van €1. Geen club bij u in de buurt maar wel interesse? Neem eens vrijblijvend contact op met de Vitality Clubs op 071-2041255. Wie weet zijn er meer geïnteresseerden in uw eigen buurt en start er wellicht binnenkort een nieuwe Vitality Club.

Woonz nieuwsbrief