Terug
Financieel
Activiteiten
Ondersteuning
Diensten
Zorg
Mantelzorgwoning
Woning aanpassen
Alle diensten & producten
Inloggen
Gratis aanmelden

ActiZ

Over ActiZ

ActiZ filmpjeActiZ is een branchevereniging die zich richt op werkgevers in de zorg, wonen, welzijn en zorg voor zorg. Samen sterk, dat is waar de leden van ActiZ voor staan.

Visie

De belangrijkste taak van ActiZ is het ondersteunen van zorgondernemers. De branchevereniging ondersteunt haar leden richting politiek, (lokale) overheden, verzekeraars, onderwijs, media en publiek. Verder heeft ActiZ een stevige en oorspronkelijke visie op de ontwikkeling van de zorg. Hierdoor is het nodig om maatwerk aan ouderen te bieden, zorg verlenen daar waar het nodig en wenselijk is.

Innovatie

ActiZ ondersteunt haar zorgondernemers met praktische activiteiten die gericht zijn op kennisontwikkeling, innovatie en inspiratie. Ook is ActiZ betrokken bij het afsluiten van een cao. Alles met het doel om de zorgondernemer, zijn organisatie én zijn cliënten zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen. 

Om waardevol werk te leveren is een nieuwsgierige en open houding van ActiZ vereist. Alleen op deze manier kan de branchevereniging over de schutting kijken en samenwerkingsverbanden aangaan.

Aangesloten organisaties

Kaart

ActiZ

Adres:
Oudlaan 4
3515 GA Utrecht