Terug
Financieel
Activiteiten
Ondersteuning
Diensten
Zorg
Mantelzorgwoning
Woning aanpassen
Trap oplossing
Alle diensten & producten
Inloggen
Gratis aanmelden

Treant

Over Treant

Binnen Treant Zorggroep bundelen we de krachten van 3 ziekenhuislocaties en 20 centra voor verpleeg- en ouderenzorg. Bij ons kunnen de 300.000 inwoners van de regio Hoogeveen-Emmen-Stadskanaal terecht voor de best mogelijke zorg. Samen met onze partners zorgen we voor zorg dicht bij huis als het kan, verder weg als het nodig is.
Zelfstandig wonen met de nodige zorg dichtbij? Dan kan in woonzorgcentrum Bilderdijk in het centrum van Hoogeveen. In dit nieuwe woonzorgcentrum, dat in november 2014 is geopend, zijn 118 appartementen voor mensen met een zorgvraag. In Bilderdijk wordt hoogcomplexe verpleeghuiszorg gegeven.

Wonen met zorg dichtbij

In Bilderdijk kunt u zelfstandig wonen, met de nodige zorg van Treant Zorggroep dichtbij. Ook als u meer zorg nodig heeft, kunt u hier blijven wonen. Er wordt geen onderscheid meer gemaakt tussen een woning, verpleeghuisplaats of verzorgingshuisplaats. De moderne zorgwoningen zijn zo ruim dat ook twee personen er prettig kunnen wonen. Gezonde partners en mensen die zorg nodig hebben, kunnen zo samen blijven wonen en leven.
In Bilderdijk kunnen mensen de zorg ontvangen die zij nodig hebben, zo nodig 24 uur per dag. Dat geldt ook voor mensen met beginnende dementie.

Locaties

Bilderdijk
Wonen met zorg dichtbij In Bilderdijk kunt u zelfstandig wonen, met de nodige zorg van Treant Zorggroep dichtbij. Ook...
Bilderdijklaan 18
Hoogeveen
Bekijk
Tonckenshuys
Tonckenshuys is een modern wooonwijkcentrum op een groene locatie midden in Zuidwolde. U kunt hier wonen, zorg krijgen e...
Meppelerweg 22
Zuidwolde
Bekijk

Kaart

het logo van ActiZ
Deze locatie is aangesloten bij ActiZ. Lees meer over ActiZ.
Treant

Adres:
Dr. G.H. Amshoffweg 5
7900 AC Hoogeveen