Terug
Financieel
Activiteiten
Ondersteuning
Diensten
Zorg
Mantelzorgwoning
Woning aanpassen
Trap oplossing
Alle diensten & producten
Inloggen
Gratis aanmelden

Seniorenresidentie Van Ommerenpark

Over Seniorenresidentie Van Ommerenpark

Seniorenresidentie Van Ommerenpark is meer dan exclusief wonen in een prachtige omgeving. Behalve ruime, sfeervolle appartementen bieden wij zo nodig alle zorg bij u thuis en kunt u gebruik maken van onze vele voorzieningen en faciliteiten.

Het Van Ommerenpark biedt 98 luxe zelfstandige luxe huurappartementen variërend in grootte van 86 m2 tot aan 245 m2. De appartementen liggen midden in het groen met veelal een prachtig uitzicht over het landgoed Rust en Vreugd en de bosrijke omgeving van Wassenaar. Het Van Ommerenpark heeft ook 50 zorgappartementen tot haar beschikking waar intensieve (AWBZ) zorg geboden kan worden.

In ons kleinschalige complex staan persoonlijke aandacht en professionaliteit voorop. We koesteren de prettige sfeer en de ambiance waarin we u van dienst kunnen zijn. Onze medewerkers hanteren de juiste omgangsvormen; vriendelijk en respectvol.

Onze voorzieningen
Een aangename oude dag vraagt om de nodige voorzieningen. Zo bieden wij een à la carte restaurant met eigen keuken, een grand café, een bibliotheek met internet en wifi, 24uurs-zorg voor noodgevallen, activiteiten zoals bridge, jeu de boules en golf, een bibliotheek, kapsalon en een winkel. Daarmee bent u van alle gemakken voorzien. Ook uw veiligheid is bij ons verzekerd. Zo is onze receptie 24 uur per dag bezet en hebben we de beschikking over een huismeester voor allerhande klussen.

Locaties

Van Ommerenpark
Seniorenresidentie Van Ommerenpark: wonen en zorg op niveau Seniorenresidentie Van Ommerenpark in Wassenaar biedt ...
Van Ommerenpark 200
Wassenaar
Bekijk

Kaart

het logo van ActiZ
Deze locatie is aangesloten bij ActiZ. Lees meer over ActiZ.
Seniorenresidentie Van Ommerenpark

Adres:
Van Ommerenpark 200
2243 EX Wassenaar