Terug
Financieel
Activiteiten
Ondersteuning
Diensten
Zorg
Mantelzorgwoning
Woning aanpassen
Alle diensten & producten
Inloggen
Gratis aanmelden

Zorggroep Oldael

Over Zorggroep Oldael

Zorggroep Oldael is een 24-uurs zorgaanbieder en beheert twee locaties in Den Haag: woonzorgcentrum Aelbrecht van Beijeren in de wijk Benoordenhout en woonzorgcentrum Oldeslo in de wijk Duttendel. Oldael biedt wonen, zorg en welzijn, afgestemd op de individuele behoeften van de cliënt.

Beide locaties beschikken over 1-persoonsappartementen, echtparenappartementen (WLZ-indicatie vereist). Oldeslo heeft ook een besloten afdeling; en 16 aanleunwoningen (WLZ-indicatie vereist).

Naast basisappartementen beschikken beide locaties over ruimere particuliere appartementen. Ook hiervoor is een WLZ-indicatie vereist.

Voor meer informatie raadpleegt u onze website: www.oldael.nl; voor informatie over de wachtlijst of voor een rondleiding neemt u contact op met de cliëntadviseur. U bent van harte welkom!

Locaties

Woonzorgcentrum Aelbrecht van Beijeren
Woonzorgcentrum Aelbrecht van Beijeren ligt in de wijk Benoordenhout, aan de Theo Mann-Bouwmeesterlaan. Naast het winkel...
Theo Mann Bouwmeesterlaan 1
'S-GRAVENHAGE
Bekijk
Woonzorgcentrum Oldeslo
Woonzorgcentrum Oldeslo ligt in de wijk Duttendel, aan de Maurits de Brauwweg, vlakbij het mooie Klein Zwitserland. De ...
M. de Brauwweg 18
S GRAVENHAGE
Bekijk

Kaart

het logo van ActiZ
Deze locatie is aangesloten bij ActiZ. Lees meer over ActiZ.
Zorggroep Oldael

Adres:
Maurits de Brauwweg 18
2509LS Den Haag