Terug
Financieel
Activiteiten
Ondersteuning
Diensten
Zorg
Mantelzorgwoning
Woning aanpassen
Trap oplossing
Alle diensten & producten
Inloggen
Gratis aanmelden

Jouw eigen Woonz-account

Geschreven op zondag 12 december 2021 door Woonz.nl

Heb je al een eigen account op Woonz.nl? Deze kun je gratis aanmaken. Met het account kun je contact opnemen met Woonz-partners en ontvang je alle updates over nieuwe woningen, diensten en producten. Je zult altijd op de hoogte zijn van het nieuwste aanbod.

Gratis en gemakkelijk

Woonz.nl ontwikkelde het account voor senioren. Uiteraard is dit met ons panel van senioren getest om het zo makkelijk mogelijk te maken voor je. Je kunt bepaalde zoekprofielen aanmaken en deze opslaan. Zodra er nieuw aanbod is dat voldoet aan jouw wensen, ontvang je deze in je mailbox. Je kiest zelf of je deze dagelijks of wekelijks wilt ontvangen. Daarnaast kunt je de woningen of diensten ook opslaan als favoriet. 

Overzichtelijk

Met jouw account vind je ook een handige overzichten terug. Heb je bijvoorbeeld een vraag gesteld aan een aanbieder? Dan vind je deze terug in jouw account. Zo gaat jouw vraag nooit verloren. Dit geldt uiteraard ook voor bezichtigingsaanvragen en aanvragen van diensten of producten. Als aanbieders je antwoorden, dan vind je ook deze communicatie terug in jouw account. Je staat direct in contact met aanbieders. > Klik hier om je eigen account aan te maken 

Woonz nieuwsbrief