Terug
Financieel
Activiteiten
Ondersteuning
Diensten
Zorg
Mantelzorgwoning
Woning aanpassen
Trap oplossing
Alle diensten & producten
Inloggen
Gratis aanmelden

Wat kan er allemaal op Woonz.nl?

Geschreven op dinsdag 09 maart 2021 door Woonz.nl

Hier vindt u informatie over de mogelijkheden op Woonz.nl. Zo leest u over de verschillende zoekmogelijkheden, maar ook de informatie en inspiratierubrieken die u op de website tegen zult komen!

Vind een huurwoning 

Of je nu aan oriënteren bent op de mogelijkheden of nu een acute zorgvraag hebt, je vindt diverse seniorenwoningen op Woonz.nl. Klik hier om seniorenwoningen te bekijken >

Uitgebreid zoeken

Door de uitgebreide zoekmogelijkheden op Woonz.nl kun je die zoekcriteria kiezen die je zelf belangrijk vindt. Zoek bijvoorbeeld naar huurwoningen die rolstoeltoegankelijk zijn, of zoek naar een seniorenwoning waar leuke activiteiten op de locatie worden georganiseerd, zoals concerten of een bridgeclub. Specialistische zorg nodig? Ook met een acute zorgvraag kun je op Woonz.nl terecht.

Diensten & Producten

Wil je langer thuis blijven wonen, maar is er hulp nodig? Ook dit kun je via Woonz.nl regelen. Of het nu gaat om een maaltijdservice, schoonmaakdienst of hulp bij financiën: je zoekt, ontdekt en regelt het via Woonz.nl.

Maak een zoekprofiel

Zit jouw favoriete seniorenwoning (nog) niet tussen de zoekresultaten? Dan kun je eenvoudig een zoekprofiel maken door de gewenste zoekcriteria te selecteren en te klikken op ‘Sla zoekprofiel op’. Wanneer er nieuwe seniorenwoningen zijn die bij jouw zoekprofiel passen, wordt er direct een e-mail naar je verstuurd.

Woonz-account

Heb je interesse in een seniorenwoning en wil je dat kenbaar maken? Of wil je graag meer weten over een dienst? Met jouw eigen Woonz-account kun je contact opnemen met aanbieders. Ook kunt je jouw favoriete woningen en diensten opslaan. Op deze manier vind he alles op één plek: een overzicht van jouw favorieten en het contact met de aanbieders. Het Woonz-account maak je aan via deze link.

Informatieve artikelen

Wie voor zichzelf of voor een ander op zoek is naar een woning met service of zorg, kan wel wat informatie gebruiken. Vaak komt er best veel bij kijken. Wat zijn de mogelijkheden? Hoe kun je het regelen? En, wat zijn de kosten? Op Woonz.nl staat daarom praktische informatie over wonen, service en zorg voor senioren. In onze rubrieken vindt u handige en informatieve artikelen. Ga direct naar informatieve artikelen over:

Inspiratie

Naast praktische informatie biedt Woonz.nl ook luchtige artikelen over de uiteenlopende mogelijkheden rondom wonen, service en zorg. In de ‘Binnenkijken bij…’ interviews vertellen senioren hoe en waar ze wonen en wat daar zo fijn aan is. In de rubriek ‘Actueel’ delen we tips, tricks en het laatste nieuws!

Woonz nieuwsbrief