Terug
Financieel
Activiteiten
Ondersteuning
Diensten
Zorg
Mantelzorgwoning
Woning aanpassen
Trap oplossing
Alle diensten & producten
Inloggen
Gratis aanmelden

Beth San

Omschrijving

Over dit verpleeghuis

Beth San bestaat uit prachtige nieuwe gebouwen (bouwjaar 2012) van 12 appartementen met 1 slaapkamer (33 m² voor 1 of 2 personen) en 12 appartementen met 2 slaapkamers (44 m² voor 1 of 2 personen).

Deze appartementen bevinden zich allemaal op de eerste en tweede verdieping van Ludgerstraat 17. Er bevinden zich 6 appartementen op de begane grond van Ludgerstraat 25. Daar zijn ook 5 groepswoningen gevestigd.

Op de begane grond bevindt zich het Grand Café, de activiteitenruimten, het dagcentrum Aalten, het internetcafé, de bibliotheek, de kapper en diverse kantoorruimten.

Foto's

Kenmerken

Kenmerken
Parkeren
Eigen parkeerterrein
Ligging
Nabij openbaar vervoer
Winkels op loopafstand
In centrum
In woonwijk
Algemene ruimtes en faciliteiten
Pinautomaat
Wifi
Bouwperiode
Na 2000
Toelichting
Er is parkeergelegenheid aan de openbare weg en er zijn parkeerplaatsen bij de nabijgelegen Zuiderkerk. Onder het gebouw aan de Ludgerstraat 15 is een parkeerkelder voor cliënten.

Gemak & Ontspanning
Eten en drinken
Restaurant (ook voor bezoekers)
Café/bar
Dieetmaaltijden
U kunt warm eten wanneer u wilt (middag of avond)
Toelichting
Het Grand Café kent een kleine en een grote kaart. Voor de warme maaltijd heeft u de keuze uit het dagmenu of de grote kaart. Alles wordt geserveerd vanuit een open keuken. De openingstijden zijn dagelijks van 9.30 uur 18.00 uur.
Bezoek ontvangen
Logeerkamers te reserveren voor bezoek
Georganiseerde activiteiten / verenigingen
Tekenen/schilderen
Uitstapjes
Toelichting
De bijzondere en ruime tuin rondom Beth San biedt verschillende mogelijkheden om te bewegen, beschutte plekjes om te zitten en diverse soorten beplanting en bestrating. De tuin wordt omgeven door een haag en is ook toegankelijk voor omwonenden. Er worden veel activiteiten georganiseerd in Beth San. Regelmatig terugkerende activiteiten zijn: bewegen op muziek, bingo, bloemschikken, denksport, knutselen, koersbal, muziek, schilderen, spelmiddag, wandelen, weeksluiting, welfare en zang.
Wellness
Kapsalon
Pedicure
Bibliotheek
Zorg
Nabijheid van de zorg
24 uur per dag direct aanwezig
Zorgindicatie
ZZP 4
ZZP 5
ZZP 6
ZZP 7
ZZP 8
Specialistische zorg
Dementie/Alzheimer
Slechthorend/doof
Slechtziend/blind
Veiligheid
Toegang en ontvangst
Ontvangst door personeel
Algemeen
Type locatie
Verpleeghuis
Overige service & diensten
Toelichting
Diensten en services zijn voortdurend in ontwikkeling en worden aangepast aan de wensen/behoeften van de actuele groep cliënten (binnen de mogelijkheden). Er kan een financiële bijdrage worden gevraagd.

U kunt bijvoorbeeld denken aan de aanwezigheid van een audiciën, aan cateringmogelijkheden, een huiswinkel met bezorgmogelijkheden, pedicure, postservice, trombosedienst periodiek aanwezig of wasverzorging.

het logo van ActiZ
Deze locatie is aangesloten bij ActiZ. Lees meer over ActiZ.
Bel voor meer informatie over dit aanbod naar: