Terug
Financieel
Activiteiten
Ondersteuning
Diensten
Zorg
Mantelzorgwoning
Woning aanpassen
Trap oplossing
Alle diensten & producten
Inloggen
Gratis aanmelden

Ontdek het gemak van Vers aan Tafel!

Geschreven op donderdag 06 juli 2023 door Vers aan Tafel

Lekker, gezond en gevarieerd eten is belangrijk voor iedereen. Alleen heb je soms niet de tijd, zin of mogelijkheid om zelf een lekkere maaltijd te koken. De maaltijden van Vers aan Tafel bieden dan uitkomst!

Lekkere Hollandse maaltijden

Mevrouw Kamphuis van 88 jaar uit Den Haag is fan van de maaltijden van Vers aan Tafel. “Ik ben alleenstaand en kan moeilijk voor mijzelf koken. Daarom eet ik elke dag de maaltijden van Vers aan Tafel en wat mij met name aanspreekt aan Vers aan Tafel zijn de Hollandse maaltijden. De maaltijden wat ik op deze leeftijd gewend ben om te eten hebben zij in hun assortiment! Ik ben kritisch en ik kies meestal uit de gehakt, rund, kip en vis maaltijden. Die combinatie kan ik heel goed variëren per week.”

¨Maar de nasi goreng met kip in zoetzure saus is mijn favoriet.¨

Maaltijden uit andere keukens

Hoewel mevrouw Kamphuis dol is op de Hollandse maaltijden, kiest ze ook wel eens maaltijden uit andere keukens, zoals de nasi goreng met kip in zoetzure saus. “Deze maaltijd bestel ik regelmatig twee keer, zodat ik die aan het begin van de week en aan het einde van de week kan eten. De Indonesische rijsttafel vind ik ook erg lekker, maar de nasi goreng met kip in zoetzure saus is mijn favoriet.”

¨Ik kan er van op aan.¨

De bezorging en service

Elke week ontvangt mevrouw Kamphuis zes maaltijden. En dat is precies genoeg want er passen zes maaltijden in haar vriezer. De maaltijden worden elke week bij haar thuisbezorgd en mevrouw is erg gesteld op het bezorgteam. “Ik kan er van op aan. Ik vind het heel erg prettig om van tevoren per e-mail op de hoogte gehouden te worden van de bezorgtijd. De maaltijden worden altijd keurig gebracht en op tijd. En ze helpen met het opbergen van de maaltijden in de diepvries en nemen altijd de lege doos weer mee. Dit zijn allemaal puntjes waardoor ik graag bij Vers aan Tafel blijf!”

Vers aan uit de diepvries

Bij Vers aan Tafel kun je het hele jaar door eten waar je zin in hebt, zoals boerenkoolstamppot in de zomer of spinazie in de winter. Bovendien eet je ook nog eens elke dag verse groenten! Vers aan Tafel is een ambachtelijke maaltijdservice die al meer dan vijftien jaar de lekkerste vriesverse maaltijden kookt.

Bereiding met verse ingrediënten en behoud van voedingswaarden

In tegenstelling tot wat veel mensen denken zijn de voedingswaarden van een vriesverse maaltijd zeer hoog. De maaltijden worden met verse ingrediënten bereid en direct na het koken ingevroren in een professionele diepvries die de maaltijden snel tot een kerntemperatuur van -18 graden brengt. Daarmee worden voedingsvezels en vitaminen die op dat moment in de producten zitten perfect behouden. Door de snelle invriestechnieken blijft de smaak optimaal bewaard. Een groot voordeel van vriesverse maaltijden is dat er geen onnatuurlijke conserveringsmiddelen hoeven worden toegevoegd. Invriezen is immers een natuurlijke manier van bewaren waardoor de maaltijd maandenlang houdbaar is. Maar dat niet alleen. Ook is de keuze voor vriesverse maaltijden goed voor ons milieu. Bij het koken van de maaltijden is er weinig tot geen verspilling. Goed voor jou en de leefomgeving! Heb jij de maaltijden van Vers aan Tafel al ontdekt?

De voordelen van vriesverse maaltijden

 • Altijd eten waar je zin in hebt
 • Bereid met verse ingrediënten
 • Geen toevoegingen van bewaarmiddelen en onnodige smaak- en kleurstoffen
 • Natuurlijk behoud van smaak, voedingswaarden, geur en kleur van de maaltijden
 • Langer houdbaar
 • Minder voedselverspilling
 • Eiwitverrijkte tussendoortjes 

Ontdek zelf het gemak van Vers aan Tafel…

… door altijd een lekkere en gezonde vriesverse maaltijd in de diepvries te hebben, voor als je een keer geen tijd of zin heeft om zelf te koken. Ben je nog niet bekend met de maaltijden van Vers aan Tafel? Bekijk hier dan eens het assortiment.

Bovendien ontvang je als lid van Woonz 10% korting op de maaltijdboxen van Vers aan Tafel!

Bestellen?

Bestel een maaltijdbox met zes verschillende gerechten nu met 10% Woonz korting! Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een maaltijdbox met zes Hollandse maaltijden of juist zes internationale maaltijden. Gebruik bij het afrekenen actiecode 23WOONZBOX om te profiteren van de 10% korting!

Waarom Vers aan Tafel?

 • Een ruime keuze van veel lekkere Hollandse gerechten én veel gerechten uit andere keukens zoals de Italiaanse en oosterse keuken
 • Op klassieke wijze gekookte maaltijden: we koken net zoals thuis, maar dan in grotere pannen
 • Veel aandacht voor gezonde maaltijden, zoals met extra veel groenten en minder zout
 • Je bestelt wanneer je dat zelf wilt, dus geen verplichte afname voor langere tijd
 • Gratis thuisbezorgd door onze eigen bezorgers

Woonz nieuwsbrief