Terug
Financieel
Activiteiten
Ondersteuning
Diensten
Zorg
Mantelzorgwoning
Woning aanpassen
Trap oplossing
Alle diensten & producten
Inloggen
Gratis aanmelden

Nieuw op Woonz.nl: vriesverse maaltijden van Vers aan Tafel!

Geschreven op woensdag 24 mei 2023 door Lidya van Vers aan Tafel

Lekker, gezond en gevarieerd eten is belangrijk voor iedereen. Maar wat als je minder mobiel bent en de dagelijkse boodschappen niet meer kunt halen? Of door wat voor reden dan ook niet meer elke dag kan of wil koken? De vriesverse maaltijden van Vers aan Tafel bieden dan uitkomst.

Bekijk direct het aanbod van Vers aan Tafel

Over Vers aan Tafel

Aandacht geeft smaak! Daar draait het om bij Vers aan Tafel. De maaltijdservice bereidt op ambachtelijke wijze de lekkerste maaltijden. Met verse groenten van het seizoen en vis uit duurzame vangst. Na bereiding worden de maaltijden razendsnel teruggekoeld en ingevroren. Op die manier blijven de smaak, voedingswaarden en kwaliteit optimaal bewaard.

Het assortiment

Bij Vers aan Tafel kun je iedere dag genieten van een lekkere, gezonde en ambachtelijke maaltijd. Met meer dan 170 maaltijden is er genoeg keuze. Zo kun je kiezen voor een traditionele Hollandse maaltijd zoals zuurkoolstamppot of een runderlapje, maar ook internationale maaltijden uit de oosterse of Italiaanse keuken. De reguliere maaltijden wegen tussen de 500 en 600 gram en daarnaast is er een ruim assortiment kleine maaltijden van 350 à 400 gram. Handig als je niet zo’n grote eter bent. Bovendien gaan de kleine porties niet ten koste van de voedingswaarde. Naast ‘reguliere maaltijden’ zijn er ook diverse maaltijden voor bijvoorbeeld mensen met kauw- of slikproblemen of voor wie zoutarm eet. Speciaal voor deze doelgroep is een assortiment ontwikkeld met gemalen maaltijden en zoutarme maaltijden.

De bereiding

Vers aan Tafel bereidt gezonde maaltijden zonder conserveringsmiddelen, kleurstoffen en smaakversterkers. De maaltijden van Vers aan Tafel worden direct na bereiding binnen anderhalve minuut ingevroren in een professionele diepvries die de maaltijden snel tot een kerntemperatuur van -18 °C brengt. Het snel invriezen van de maaltijden zorgt voor het natuurlijke behoud van de smaak en voedingswaarden van de maaltijden. Bovendien is invriezen een natuurlijke manier van bewaren waardoor de maaltijden maandenlang houdbaar zijn én zo kun je het hele jaar door eten waar je zin in hebt! In de zomer trek in boerenkoolstamppot en in de winter in tagliatelle met zalmstukjes en groene asperges? Dat kan met de vriesverse maaltijden van Vers aan Tafel!

Maaltijdboxen

Bij Vers aan Tafel kun je ook terecht voor een maaltijdbox in thema’s zoals Hollands, Italiaans, oosters of vegetarisch. Ook voor mensen met een speciaal dieet zoals zoutarm of gemalen is er een maaltijdbox. Een maaltijdbox bevat zes verschillende gerechten in het betreffende thema. Woonz-leden ontvangen 10% korting op alle maaltijdboxen van Vers aan Tafel!

Gemak

De maaltijdservice biedt veel gemak. Bij Vers aan Tafel is bestellen altijd vrijblijvend. Je hebt geen (periodieke) afnameverplichting. De maaltijden worden op een vaste werkdag bezorgd door het eigen bezorgteam van Vers aan Tafel. De bezorgers nemen de tijd en leggen de maaltijden – indien gewenst – ook in de vriezer. Je kunt op ieder gewenste moment een maaltijd uit de vriezer halen, een paar gaatjes in de folie prikken en deze verwarmen in de magnetron of oven. Binnen een kwartier kun je genieten van een lekkere en gezonde maaltijd.

Bestellingen kunnen online, maar ook telefonisch worden doorgegeven. Wel zo prettig en gezellig. De klantenservice van Vers aan Tafel is hierop ingericht en de medewerkers maken graag even tijd vrij voor een praatje. Bij Vers aan Tafel draait alles om ambacht en persoonlijke aandacht.

Ontdek het gemak van Vers aan Tafel

 • Genieten van een gezonde en lekkere maaltijd zonder dat je zelf hoeft te koken;
 • Gratis thuisbezorgd door het eigen bezorgteam van Vers aan Tafel;
 • Geen periodieke afnameverplichting;
 • Wekelijks een vaste leverdag. Bestellingen kunnen uiterlijk tot anderhalve werkdag voor de vaste leverdag worden doorgegeven;
 • 10% ledenkorting op de maaltijdboxen van Vers aan Tafel;
 • Keuze uit maaltijdboxen uit o.a. de thema’s Hollandse, Italiaanse, oosterse of vegetarisch;
 • Dieetmaaltijden, zoals gemalen maaltijden en zoutarme maaltijden.

Zo werkt de maaltijdservice

Bij Vers aan Tafel bestel je eenvoudig en snel een maaltijdbox met zes maaltijden voor thuis.

 • Ga naar versaantafel.nl. Ben je nieuw bij Vers aan Tafel? Maak dan eerst een account aan en kies een of meerdere maaltijdboxen uit het assortiment. Je kunt je maaltijdboxbestelling ook aanvullen met losse maaltijden, soepen of desserts. Je ontvangt 10% korting op de maaltijdboxen.
 • Als je bestelling compleet is, gebruik dan actiecode 23WOONZBOX om te profiteren van 10% korting op de maaltijdbox.
 • Je kunt online direct veilig en snel betalen via iDEAL of gemakkelijk via automatische incasso, als je ons hiervoor heeft gemachtigd.
 • Tijdens het afronden van de bestelling zie je precies wanneer wij jouw maaltijdbestelling komen bezorgen. Twee werkdagen voorafgaand aan de bezorging ontvang je een e-mail met daarin informatie over de bezorgtijd en via de sms-service wordt je daar een werkdag van te voren over geïnformeerd.
 • De eigen bezorgers van Vers aan Tafel bezorgen de maaltijden bij je thuis, tot in de vriezer als je dat wenst! Wanneer jij trek hebt haal je de maaltijd uit de vriezer, die je in de oven of magnetron kan verwarmen. Binnen vijftien minuten kun je aan tafel en genieten van een ambachtelijk gekookte maaltijd.  

Liever je bestelling telefonisch doorgeven? Bel dan naar de klantenservice van Vers aan Tafel via 085 401 64 44 en vergeet niet actiecode 23WOONZBOX door te geven bij je bestelling. De klantenservice van Vers aan Tafel is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 8.00 u tot 17.00 u.

Maaltijdboxen op Woonz.nl bekijken

Maaltijdboxen van Vers aan Tafel zijn te vinden op Woonz.nl. Klik hier voor een overzicht of klik op één van de linkjes hieronder om meer te lezen over een specifieke maaltijdbox. 

Samenwerking Woonz.nl & Vers aan Tafel

“De mogelijkheden inzichtelijk maken als het gaat om een fijne oude dag; dat is wat Woonz.nl doet. Omdat mensen steeds langer thuis blijven wonen, zien we dat er wordt gezocht naar oplossingen om fijn en comfortabel te blijven wonen, zoals het koken en boodschappen doen. Wil of kan je niet elke dag meer koken? Dan bieden maaltijden van Vers aan Tafel uitkomst¨, aldus Manager Jeroen.

Woonz nieuwsbrief