Terug
Financieel
Activiteiten
Ondersteuning
Diensten
Zorg
Mantelzorgwoning
Woning aanpassen
Trap oplossing
Alle diensten & producten
Inloggen
Gratis aanmelden

Stel je hulpvraag aan de zorgadviseur

Zorg je voor een naaste? Het is lastig om goed voor je naaste én jezelf te zorgen. Het kan lastig zijn om een hulpvraag te stellen, omdat er misschien wel meerdere zijn of je niet weet waar te beginnen. En het liefst doe je alles zelf, maar soms is hulp nodig. Hoe fijn is het dat je dan jouw vraag kunt stellen aan de zorgadviseur?


Welke soort hulpvragen kun je stellen?

Denk aan vragen als:

  • Wat zijn de mogelijkheden voor ondersteuning bij het langer thuis wonen?
  • Kan ik als mantelzorger ook hulp krijgen?
  • Hoe kan ik ondersteuning thuis regelen voor mijn naaste met beginnende dementie?
  • Ook andere vragen met betrekking tot zorg en mantelzorg nemen we in behandeling. Dus staat je vraag er niet tussen? Wees vrij om contact op te nemen, misschien kunnen we je alsnog verder helpen.

Hoe werkt het?

Je kunt je hulpvraag stellen aan de zorgadviseur als je op de onderstaande roze button ¨stel je vraag¨ klikt. Laat je naam en e‑mailadres achter, dan neemt de zorgadviseur zo snel mogelijk contact met je op.

Stel een vraag

Zorgadviseur Marie-Antoinette

Marie-Antoinette beantwoordt een mantelzorgvraag aan de telefoon

Ik ben Marie-Antoinette van Straten en sinds 2020 ondernemer voor Saar aan Huis, Mantelzorgconsulent en ik werk tevens als freelance consultant voor Welzijnsorganisaties. Ik ben voor Woonz.nl actief als zorgadviseur, beter gezegd als vraagbaak voor zaken met betrekking tot o.a. informele zorg, bevorderen leefbaarheid van ouderen, mantelzorgondersteuning. Ik zoek graag samen naar mogelijkheden om vervolgens deel uit te maken van de oplossing in plaats van onderdeel te zijn van het probleem. Lees meer over Marie‑Antoinette >

Informatie

Heb je vragen over wetten en regelgevingen omtrent zorg in Nederland? Op Woonz.nl vind je artikelen over o.a. de Wmo, Wlz en een zorgprofiel. Klik hier >