Seniorenwoningen te huur


In Valkenburg (LI)

Weergave:
Sorteren op:

Helaas zijn er geen resultaten gevonden

Er zijn op dit moment geen seniorenwoningen die aan uw wensen voldoen. Mogelijk kunt u uw zoekopdracht verruimen.

Zoek opnieuw 

U kunt ook een zoekprofiel opslaan. Dat doet u door de zoekcriteria te selecteren die u belangrijk vindt. Vervolgens klikt u op 'Sla zoekprofiel op' en vult u uw contactgegevens in. Zodra er nieuwe seniorenwoningen zijn die bij uw zoekprofiel passen, krijgt u daarvan automatisch een e-mailmelding.

Het team van Woonz.nl

Seniorenwoningen in Valkenburg (LI)

In het zuidelijkste puntje van Zuid-Limburg, verscholen tussen de mosgroene heuvels ligt een bijzondere plaats: Valkenburg aan de Geul. In het hart van het beschermde natuurgebied Heuvelland flonkert het mergelstadje met haar rijke toeristische traditie. Het vijf-sterren landschap met Valkenburg als het Toscane aan de Geul is al meer dan 125 jaar een grote trekpleister voor binnenlandse en buitenlandse gasten.

Door de centrale ligging in de Euregio voelt u hier bijna letterlijk de hartslag van Europa, op een steenworp afstand van internationale trekpleisters als Maastricht, Aken, Luik, Hasselt en Tongeren.
De Kauberg, de Loorberg, de Keuterberg, Kastelen, mergelgrotten, Romeinse Catacomben, de rivier de Geul, dit alles ligt in al zijn schoonheid in de buurt van Valkenburg. Duik in de rijke geschiedenis van de kolenmijnen in een mysterieuze onderaardse wereld, de mijnen van Valkenburg zijn voor iedereen toegankelijk.

Als u van wonen in een heuvelachtige omgeving houdt, is Valkenburg absoluut de plek. Er zijn verschillende seniorenwoningen beschikbaar, zoals aanleunwoningen, serviceflats, zorgboerderijen of seniorenappartementen in een verzorgingshuis.