Seniorenwoningen te huur


In Valkenburg (LI)

Weergave:
Sorteren op:

2- kamerappartement met balkon (50 - 100 m²)

Residentie Gerlachus - Ferox Gerlachus BV
Maastricht
Direct contact: 043 204 2702
Prijs vanaf
€ 1200,00

Seniorenwoningen in Valkenburg (LI)

In het zuidelijkste puntje van Zuid-Limburg, verscholen tussen de mosgroene heuvels ligt een bijzondere plaats: Valkenburg aan de Geul. In het hart van het beschermde natuurgebied Heuvelland flonkert het mergelstadje met haar rijke toeristische traditie. Het vijf-sterren landschap met Valkenburg als het Toscane aan de Geul is al meer dan 125 jaar een grote trekpleister voor binnenlandse en buitenlandse gasten.

Door de centrale ligging in de Euregio voelt u hier bijna letterlijk de hartslag van Europa, op een steenworp afstand van internationale trekpleisters als Maastricht, Aken, Luik, Hasselt en Tongeren.
De Kauberg, de Loorberg, de Keuterberg, Kastelen, mergelgrotten, Romeinse Catacomben, de rivier de Geul, dit alles ligt in al zijn schoonheid in de buurt van Valkenburg. Duik in de rijke geschiedenis van de kolenmijnen in een mysterieuze onderaardse wereld, de mijnen van Valkenburg zijn voor iedereen toegankelijk.

Als u van wonen in een heuvelachtige omgeving houdt, is Valkenburg absoluut de plek. Er zijn verschillende seniorenwoningen beschikbaar, zoals aanleunwoningen, serviceflats, zorgboerderijen of seniorenappartementen in een verzorgingshuis.