Terug
Financieel
Activiteiten
Ondersteuning
Diensten
Zorg
Mantelzorgwoning
Woning aanpassen
Alle diensten & producten
Inloggen
Gratis aanmelden

Appartement Verzorgd Wonen

Omschrijving

Over dit zorgappartement

De appartementen beschikken over een kleine hal met aansluitend woonkamer met kitchenette, slaapkamer en badkamer voorzien van wastafel. Het appartement is voorzien van alarmering en er is 24 uur zorg in de nabije omgeving aanwezig. De appartementen zijn prettig en ruim ingedeeld. U kunt ze naar eigen smaak inrichten.
U kunt de warme maaltijd nuttigen in het restaurant. Er zijn regelmatig activiteiten, ook voor buurtbewoners.

Om in aanmerking te komen voor een verzorgd wonen plek in Zuylenstede, heeft u een Wet Langdurige Zorg (WLZ) indicatie van het CIZ nodig.

Al onze verzorgd wonen appartementen zijn inmiddels gerenoveerd. U krijgt van ons een mooi gerenoveerd appartement voorzien van bed, een PVC vloer, nette muren, overgordijnen en plafonniere. U neemt u eigen meubels mee.

Foto's

Kenmerken

Algemeen
Type woning
Zorgappartement
Wachttijd
Geen
Woning geschikt voor (aantal personen)
1 persoon
Prijsklasse
Wlz met eigen bijdrage
Voorwaarden
Met een ZZP te bewonen, ZZP is vereist
Toelatingseisen
-
Kenmerken
Aantal kamers
2 kamers
Oppervlakte woning
50 - 100 m²
Zelfstandigheid woning
Eigen deurbel
Eigen TV-aansluiting
Eigen telefoonaansluiting
Eigen meubilair mogelijk
Toegankelijkheid / mobiliteit
Rollatorwoning
Speciale doelgroepen
Protestants
Zorg
Nabijheid van de zorg
24 uur per dag direct aanwezig
Volgens afspraak en direct oproepbaar (binnen 10 minuten op locatie aanwezig)
Tijdelijke zorg
Tijdelijke opname
Zorgindicatie
ZZP 5
ZZP 6
ZZP 7
Veiligheid
Beveiliging
Zorg oproep installatie
Brandalarm
Overige service & diensten
Toelichting
We vinden het belangrijk dat u zich snel thuis voelt bij Vecht en IJssel. Samen met u zorgen wij ervoor dat u uw leven bij ons zoveel mogelijk kunt voortzetten zoals u dat gewend was en zoals u dat wilt in de nieuwe situatie. We ondersteunen u ook graag bij het wegwijs worden in Zuylenstede, zodat u ons, onze medewerkers, de vele vrijwilligers en alle faciliteiten in het woonzorgcentrum snel leert kennen en u zich er snel vertrouwd voelt.

Indien gewenst kunt u ook een beroep op ons doen voor administratieve zaken, of voor praktische dingen zoals klusjes in huis na de verhuizing.
Prijzen

De kosten van deze woning worden vergoed vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). U betaalt wel een eigen bijdrage.

Wet langdurige zorg
Wanneer u ouder wordt of ziek bent, kan het zijn dat u langdurig intensieve zorg met toezicht dichtbij nodig heeft. Zorg bij u thuis, of zorg met verblijf in een verzorgings- of verpleeghuis. Deze intensieve zorg wordt betaald vanuit de Wet langdurige zorg, de Wlz. Om aanspraak te kunnen maken op zorg vanuit de Wlz heeft u een indicatie nodig. Deze indicatie kunt u aanvragen bij het Centrum Indicatiestelling Zorg, het CIZ.

Eigen bijdrage
De hoogte van uw eigen bijdrage is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. U kunt uw eigen bijdrage zelf berekenen op de website van het CAK, het Centraal Administratie Kantoor.

Locatie

Zuylenstede is een woonzorgcentrum in de wijk Overvecht waar ongeveer 250 mensen wonen in diverse woonvormen. De appartementen zijn ruim qua opzet.

Zuylenstede is gelegen aan de rivier de Vecht en heeft een mooie binnentuin en balkonterrassen. Tevens ligt het midden in een park. Er is een sfeervol restaurant waar u terecht kunt voor een warme maaltijd, een broodje of een kop koffie met iets lekkers.

In Zuylenstede vindt u een kapsalon, bibliotheek en een winkel voor de dagelijkse boodschappen. Bovendien kunt u deelnemen aan een keur aan activiteiten en hobbyclubs. Indien gewenst kunt u ook een beroep op ons doen voor praktische dingen als klusjes in huis.
Deze locatie is aangesloten bij ActiZ. Lees meer over ActiZ.
Appartement Verzorgd Wonen
Aangeboden door: Vecht en IJssel

Bel voor meer informatie over dit aanbod naar: