Terug
Financieel
Activiteiten
Ondersteuning
Diensten
Zorg
Mantelzorgwoning
Woning aanpassen
Trap oplossing
Alle diensten & producten
Inloggen
Gratis aanmelden

studio

Omschrijving

Over deze zorgwoning

Zeven type studio's van ca. 35m2; met of zonder uitwendig balkon.

De moderne en lichte studio’s zijn energiezuinig gebouwd en hebben een A+ energielabel. Iedere studio beschikt over een eigen keuken en badkamer.
De studio’s zijn levensloopbestendig. Zo beschikt iedere badkamer over opklapbare toiletbeugels aan weerszijden van het toilet. Ook is iedere studio rolstoeltoegankelijk. Als bewoner van Hof van Kerstanje heeft u uw eigen adres en brievenbus.

De deuren van de studio’s hebben een digitaal slot, dat u kunt openen met een tag. Er is een oproep- en alarmeringssysteem aanwezig in elke studio.
Het kan zijn dat extra technologische hulpmiddelen nodig zijn. Bijvoorbeeld een systeem dat u helpt bij de structuur van de dag. Er zijn veel technische mogelijkheden en hulpmiddelen die we kunnen inzetten om u zo zelfstandig mogelijk te laten wonen. Uiteraard passen we dit alleen toe in overleg met u en/of uw familie.

Foto's

Kenmerken

Algemeen
Type woning
Zorgwoning
Wachttijd
Geen
Woning geschikt voor (aantal personen)
1 á 2 personen
Prijsklasse
Vrije huur + VPT
Voorwaarden
Met een ZZP te bewonen, ZZP is vereist
Toelatingseisen
Wonen in Hof van Kerstanje is betaalbaar voor velen en is bedoeld voor mensen met een indicatie vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). U betaalt huur en een eigen bijdrage voor het zorgarrangement Volledig Pakket Thuis.
Het is mogelijk om in Hof van Kerstanje te wonen met huurtoeslag, afhankelijk van uw financiële situatie.
Kenmerken
Aantal kamers
1 kamer
Oppervlakte woning
30 - 50 m²
Zelfstandigheid woning
Eigen deurbel
Eigen TV-aansluiting
Eigen telefoonaansluiting
Eigen meubilair mogelijk
Aanwezigheid van
Lift in woning
Eigen Balkon/dakterras
Eigen tuin
Wifi/internetaansluiting
Huisdieren toegestaan
Toegankelijkheid / mobiliteit
Rolstoelwoning
Zorg
Nabijheid van de zorg
24 uur per dag direct aanwezig
Zorgindicatie
ZZP 4
ZZP 5
Specialistische zorg
Dementie/Alzheimer
Veiligheid
Beveiliging
Zorg oproep installatie
Brandalarm
Domotica
Overige service & diensten
Toelichting
Aanvullende diensten & service nog in ontwikkeling
Prijzen

De zorg bij deze woning wordt vergoed vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). U betaalt wel een eigen bijdrage. Voor de kosten van deze woning geldt een reguliere huurprijs. Deze is opgenomen in onderstaand prijsoverzicht.

Wet langdurige zorg
Wanneer u ouder wordt of ziek bent, kan het zijn dat u langdurig intensieve zorg met toezicht dichtbij nodig heeft. Zorg bij u thuis, of zorg met verblijf in een verzorgings- of verpleeghuis. Deze intensieve zorg wordt betaald vanuit de Wet langdurige zorg, de Wlz. Om aanspraak te kunnen maken op zorg vanuit de Wlz heeft u een indicatie nodig. Deze indicatie kunt u aanvragen bij het Centrum Indicatiestelling Zorg, het CIZ.

Eigen bijdrage
De hoogte van uw eigen bijdrage is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. U kunt uw eigen bijdrage zelf berekenen op de website van het CAK, het Centraal Administratie Kantoor.


Kosten woning
Prijs vanaf
€ 1.010,00 per maand
Inbegrepen in prijs
Huur
€ 1.010,00 per maand

Locatie

Hof van Kerstanje: moderne woonvorm voor mensen met dementie.

Cardia ontwikkelt een nieuwe woonvorm in RijswijkBuiten: Hof van Kerstanje. Hof van Kerstanje wordt gebouwd in deelgebied Buitenpoort Parkrijk en bestaat uit 54 studio’s voor ouderen met een indicatie voor dementiezorg (ZZP 4 of 5). We gaan zorg leveren vanuit het Volledig Pakket Thuis. Dit is zorg voor mensen die met een zorgindicatie toch zelfstandig willen blijven wonen. Op de begane grond van Hof van Kerstanje komt een ontmoetingsruimte met een restaurant en mogelijkheden voor welzijnsactiviteiten.
studio
Aangeboden door: Stichting Cardia

Bel voor meer informatie over dit aanbod naar: