Terug
Financieel
Activiteiten
Ondersteuning
Diensten
Zorg
Mantelzorgwoning
Woning aanpassen
Alle diensten & producten
Inloggen
Gratis aanmelden

Appartement

Omschrijving

Over dit zorgappartement

Op Omringlocatie Sint Jozef in Wervershoof kunt u in een appartement wonen met eigen badkamer (toilet, wastafel en douche) en een kleine keuken om ontbijt, koffie en thee te kunnen maken. Onder de middag wordt u een warme maaltijd aangeboden in het gezellige restaurant. Ook zijn er aanleunwoningen waarin zelfstandig gewoond kan worden met zorg vanuit het thuiszorgteam en kunt u in uw eigen keuken koken of voor het restaurant kiezen. Voor wonen in de aanleunwoningen is minimaal 5 uur zorg nodig met uitzondering van huishoudelijke hulp. U kunt meedoen aan activiteiten, die voor en door (buurt)bewoners worden georganiseerd. Daarnaast is er dagbesteding. Genieten van de goed onderhouden tuin kan ook, want Sint Jozef ligt in een rustige omgeving waar u nauwelijks enig verkeer hoort. Op zevenhonderd meter afstand is het centrum van Wervershoof. Daar vindt u winkels en supermarkten. De kerk en het sociaal centrum De Schoof zijn vlakbij.

Foto's

Kenmerken

Algemeen
Type woning
Zorgappartement
Wachttijd
6 tot 12 maanden
Woning geschikt voor (aantal personen)
1 persoon
Prijsklasse
Wlz met eigen bijdrage
Voorwaarden
Met een ZZP te bewonen, ZZP is vereist
Toelatingseisen
-
Kenmerken
Aantal kamers
1 kamer
Oppervlakte woning
tot 30 m²
Zelfstandigheid woning
Eigen deurbel
Eigen TV-aansluiting
Eigen telefoonaansluiting
Eigen meubilair mogelijk
Aanwezigheid van
Wifi/internetaansluiting
Toegankelijkheid / mobiliteit
Gelijkvloerse woning
Zorg
Nabijheid van de zorg
24 uur per dag direct aanwezig
Tijdelijke zorg
Palliatieve zorg/ terminale zorg
Zorgindicatie
ZZP 4
ZZP 5
ZZP 6
ZZP 8
ZZP 10
Specialistische zorg
Dementie/Alzheimer
Niet aangeboren hersenletsel
Parkinson
Slechthorend/doof
Slechtziend/blind
Veiligheid
Beveiliging
Zorg oproep installatie
Brandalarm
Inbraak alarm
Domotica
Prijzen

De kosten van deze woning worden vergoed vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). U betaalt wel een eigen bijdrage.

Wet langdurige zorg
Wanneer u ouder wordt of ziek bent, kan het zijn dat u langdurig intensieve zorg met toezicht dichtbij nodig heeft. Zorg bij u thuis, of zorg met verblijf in een verzorgings- of verpleeghuis. Deze intensieve zorg wordt betaald vanuit de Wet langdurige zorg, de Wlz. Om aanspraak te kunnen maken op zorg vanuit de Wlz heeft u een indicatie nodig. Deze indicatie kunt u aanvragen bij het Centrum Indicatiestelling Zorg, het CIZ.

Eigen bijdrage
De hoogte van uw eigen bijdrage is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. U kunt uw eigen bijdrage zelf berekenen op de website van het CAK, het Centraal Administratie Kantoor.

Locatie

In het gemoedelijke dorp Wervershoof in West-Friesland kent iedereen elkaar. Er wonen en werken dan ook veel mensen uit de buurt in Sint Jozef, dat tegen het centrum van het dorp aan ligt. Bovendien komen omwonenden graag naar de activiteiten of eten ze samen met u mee in het gezellige restaurant. Zo ontmoet u uw oude vrienden en bekenden weer. Deze prachtig gesitueerde Omringlocatie heeft appartementen voor één of twee personen en aanleunwoningen.
Appartement
Aangeboden door: Omring

Bel voor meer informatie over dit aanbod naar: