Terug
Financieel
Activiteiten
Ondersteuning
Diensten
Zorg
Mantelzorgwoning
Woning aanpassen
Trap oplossing
Alle diensten & producten
Inloggen
Gratis aanmelden

Ruime twee en driekamerappartementen

Omschrijving

Over dit zorgappartement

Op de tweede verdieping bevinden zich 5 driekamerappartementen. De appartementen zijn voorzien van entree, woon-, slaapkamer, een geoutilleerde keuken, een ruime badkamer en een gastentoilet. Elk appartement heeft een privé dakterras of een (overdekt) balkon. Het woonoppervlak varieert van 70 tot 73m2.

Genoemde appartementen bieden de mogelijkheid bij ziekte van een partner om samen te blijven wonen terwijl de zorg is uitbesteed. Huisdieren zijn van harte welkom. Familieleden kunnen blijven logeren wanneer u wilt.

De kosten voor wonen, service en/of zorg worden bepaald door uw persoonlijke situatie. Wij nodigen u van harte uit om contact op te nemen voor een rondleiding of zodat wij voor u een berekening kunnen maken van de kosten, eventuele vergoedingen en fiscale voordelen.

Foto's

Kenmerken

Algemeen
Type woning
Zorgappartement
Wachttijd
Geen
Woning geschikt voor (aantal personen)
1 persoon
Prijsklasse
Exclusief
Voorwaarden
Met een ZZP te bewonen, ZZP is vereist
Toelatingseisen
-
Kenmerken
Aantal kamers
1 kamer
Oppervlakte woning
50 - 100 m²
Zelfstandigheid woning
Eigen TV-aansluiting
Eigen telefoonaansluiting
Eigen meubilair mogelijk
Aanwezigheid van
Wifi/internetaansluiting
Huisdieren toegestaan
Toegankelijkheid / mobiliteit
Gelijkvloerse woning
Zorg
Nabijheid van de zorg
24 uur per dag direct aanwezig
Zorgindicatie
ZZP 4
ZZP 5
ZZP 6
ZZP 7
ZZP 8
ZZP 9
ZZP 10
Specialistische zorg
Dementie/Alzheimer
Veiligheid
Beveiliging
Zorg oproep installatie
Brandalarm
Domotica
Prijzen
Prijs op aanvraag

De maandelijkse kosten voor wonen, service en/of zorg worden bepaald door uw persoonlijke situatie. Wij nodigen u van harte uit om contact op te nemen zodat wij voor u een berekening kunnen maken van de kosten, eventuele vergoedingen en mogelijke fiscale voordelen.

Locatie

Net als alle andere Martha Flora huizen biedt Martha Flora Rotterdam de bewoners warmte, veiligheid en geborgenheid. Bij Martha Flora worden meer medewerkers ingezet dan wettelijk vereist. Er zijn 24 studio’s met pantry en eigen sanitair. Vanuit elke studio heeft de bewoner direct toegang tot de gemeenschappelijke leefomgeving. Op de tweede verdieping bevinden zich 5 driekamerappartementen. In de tuin kunnen bewoners rustig zitten, wandelen of tuinieren. Huisdieren zijn van harte welkom.

Martha Flora Rotterdam is gevestigd midden in één van de aantrekkelijkste woongebieden van Rotterdam, centraal in het Molenlaankwartier in Hillegersberg. Deze locatie, gelegen in de componistenbuurt in Hillegersberg. Het pand wordt omgeven door een veilige, weelderige beplante tuin met zonneterrassen.
Ruime twee en driekamerappartementen
Aangeboden door: Martha Flora

Bel voor meer informatie over dit aanbod naar: