Terug
Financieel
Activiteiten
Ondersteuning
Diensten
Zorg
Mantelzorgwoning
Woning aanpassen
Alle diensten & producten
Inloggen
Gratis aanmelden

Royale zorgstudio (dementiezorg)

Omschrijving

Over dit zorgappartement

Martha Flora Hilversum biedt de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. Bij Martha Flora bewoont u uw eigen comfortabele zorgstudio.

Er zijn 28 studio's (45m2). Allemaal met eigen badkamer en een pantry. U kunt er helemaal de sfeer van thuis creëren. Buiten uw studio komt u in de Meander, de beschermde en gemeenschappelijke samenleving. De Meander bestaat uit een huiskamer, eetkeuken, bibliotheek, tuinkamer en een atelier.
De maandelijkse kosten voor wonen, service en/of zorg worden bepaald door uw persoonlijke situatie. Wij nodigen u van harte uit om contact op te nemen voor een rondleiding of zodat wij voor u een berekening kunnen maken van de kosten, eventuele vergoedingen en mogelijke fiscale voordelen.

Foto's

Kenmerken

Algemeen
Type woning
Zorgappartement
Wachttijd
Geen
Woning geschikt voor (aantal personen)
1 persoon
Prijsklasse
Exclusief
Voorwaarden
Met een ZZP te bewonen, ZZP is vereist
Toelatingseisen
-
Kenmerken
Aantal kamers
1 kamer
Oppervlakte woning
30 - 50 m²
Zelfstandigheid woning
Eigen TV-aansluiting
Eigen telefoonaansluiting
Eigen kluis
Eigen meubilair mogelijk
Aanwezigheid van
Lift in woning
Wifi/internetaansluiting
Huisdieren toegestaan
Toegankelijkheid / mobiliteit
Gelijkvloerse woning
Zorg
Nabijheid van de zorg
24 uur per dag direct aanwezig
Tijdelijke zorg
Crisisopvang
Palliatieve zorg/ terminale zorg
Vakantieopname
Tijdelijke opname
Respijtzorg
Zorgindicatie
ZZP 4
ZZP 5
ZZP 6
ZZP 7
ZZP 8
ZZP 9
ZZP 10
Specialistische zorg
Dementie/Alzheimer
Veiligheid
Beveiliging
Zorg oproep installatie
Brandalarm
Inbraak alarm
Domotica
Prijzen
Prijs op aanvraag

De maandelijkse kosten voor wonen, service en/of zorg worden bepaald door uw persoonlijke situatie. Wij nodigen u van harte uit om contact op te nemen zodat wij voor u een berekening kunnen maken van de kosten, eventuele vergoedingen en mogelijke fiscale voordelen.

Locatie

Net als alle andere Martha Flora huizen biedt Martha Flora Hilversum de bewoners warmte, veiligheid en geborgenheid. Bij Martha Flora worden meer medewerkers ingezet dan wettelijk vereist. U bewoont uw eigen comfortabel appartement. Martha Flora Hilversum telt 3 bouwlagen met in totaal 28 zorgstudio’ en 2 royale appartementen. Met eigen sanitair en een pantry. Buiten uw studio komt u in de Meander, de beschermde en gemeenschappelijke samenleving van Martha Flora.

Martha Flora Hilversum is gevestigd in een modern appartementencomplex met een grote en beschutte tuin in de wijk het Raadhuiskwartier. Midden in de samenleving, op loopafstand van het NS-station Hilversum. Het gebouw ligt aan een doorgaande weg vlakbij het winkelhart van Hilversum. Dichtbij bevindt zich ook een bushalte.
Royale zorgstudio (dementiezorg)
Aangeboden door: Martha Flora

Bel voor meer informatie over dit aanbod naar: