Terug
Financieel
Activiteiten
Ondersteuning
Diensten
Zorg
Mantelzorgwoning
Woning aanpassen
Alle diensten & producten
Inloggen
Gratis aanmelden

Comfortabel 3-kamerappartement in Zeist

Omschrijving

Over dit seniorenappartement

Onze 20 twee- en driekamer appartementen zijn bedoeld voor senioren met een fysieke zorgvraag. Elk appartement heeft een ruime woonkamer, een of twee slaapkamers, een moderne badkamer, een complete keuken, een gastentoilet, een berging en een balkon. Het netto woonoppervlak varieert tussen 60 m2 en 93 m2 per appartement. U creëert uw eigen thuis, omdat u uw appartement naar eigen smaak inricht. Plattegronden zijn te bekijken via de projectwebsite www.aliantus.nl.

Zou u graag de mogelijkheden van Aliantus tijdens een persoonlijk gesprek bespreken? Neem dan direct contact op!

Foto's

Kenmerken

Algemeen
Type woning
Seniorenappartement
Wachttijd
6 tot 12 maanden
Woning geschikt voor (aantal personen)
1 á 2 personen
Prijsklasse
Exclusief
Vrije huur + VPT
Voorwaarden
Met een ZZP te bewonen, ZZP is vereist
Toelatingseisen
Aliantus richt zich op senioren met of zonder een zorgindicatie. Het kan daarbij gaan om een zorgindicatie die hoort bij lichamelijke gebreken of bij klachten van dementie.
Voor de woonservicekosten voor een tweede, inwonende persoon wordt EUR 925,-- per maand in rekening gebracht.
Kenmerken
Aantal kamers
3 kamers
Oppervlakte woning
50 - 100 m²
Zelfstandigheid woning
Eigen deurbel
Eigen TV-aansluiting
Eigen telefoonaansluiting
Eigen meubilair mogelijk
Eigen kookgelegenheid
Aanwezigheid van
Eigen Balkon/dakterras
Wifi/internetaansluiting
Toegankelijkheid / mobiliteit
Gelijkvloerse woning
Zorg
Nabijheid van de zorg
24 uur per dag direct aanwezig
Tijdelijke zorg
Revalidatie
Tijdelijke opname
Kortdurend eerstelijns verblijf
Veiligheid
Beveiliging
Zorg oproep installatie
Brandalarm
Domotica
Deurbel met beeldverbinding (je ziet wie er bij de voordeur staat)
Overige service & diensten
Toelichting
Inbegrepen in de huur en servicekosten zijn o.a.
- De huur van uw appartement, inclusief gas, licht en water
- Het gebruik van de algemene ruimte (bibliotheek, lounge, tuinkamer, atelier etc.) en de tuin
- Alle maaltijden en dranken
- Aanwezigheid van ( zorg)personeel op basis van 24 uur per etmaal, 7 dagen per week
- Schoonhouden van het gebouw, inclusief uw eigen appartement, verzorgen van de was, zowel het linnengoed als uw persoonlijke was.
Prijzen
Prijs op aanvraag

De maandelijkse kosten voor wonen, service en/of zorg worden bepaald door uw persoonlijke situatie. Wij nodigen u van harte uit om contact op te nemen zodat wij voor u een berekening kunnen maken van de kosten, eventuele vergoedingen en mogelijke fiscale voordelen.

Bewoners van een appartement of studio in een gebouw van Aliantus betalen een maandelijks bedrag voor de huur en voor de servicekosten, samen de “woonservicekosten” genoemd. Deze woonservicekosten zijn afhankelijk van het gekozen appartement (ligging en afmetingen) en bedragen voor een 2- of 3 kamerappartement vanaf € 4.850,- per maand. Inbegrepen in de huur en servicekosten zijn o.a. - De huur van uw appartement, inclusief gas, licht en water - Het gebruik van de algemene ruimte (bibliotheek, lounge, tuinkamer, atelier etc.) en de tuin - Alle maaltijden en dranken - Aanwezigheid van personeel op basis van 24 uur per etmaal, 7 dagen per week - Schoonhouden van het gebouw, inclusief uw eigen appartement, verzorgen van de was, zowel het linnengoed als uw persoonlijke was.

Locatie

Aliantus Oud Seyst is gebouwd op een mooie, historische locatie in het hart van Zeist. Direct naast het gemeentehuis, vlakbij het winkelgebied, theater en bioscoop Figi, Slot Zeist en diverse goede restaurants. Zo biedt Aliantus Zeist het beste van twee werelden: rustig en beschut wonen aan het park, maar toch midden in het centrum.

Onze 20 twee- en driekamer appartementen zijn bedoeld voor senioren met een fysieke zorgvraag. Elk appartement heeft een ruime woonkamer, een of twee slaapkamers en een balkon. Het netto woonoppervlak varieert tussen 60 m2 en 93 m2 per appartement.

18 studio"s voor diegenen die liever kleiner, meer beschermd willen wonen. Binnen de structuur van de woonkamer en tuinkamer voelen ook mensen met dementie zich thuis. Voor hen zijn de studio's ook geschikt. Aliantus biedt een eigentijds alternatief voor het traditionele verzorgings- of verpleeghuis. Hier krijgt de bewoner service, zorg en ondersteuning naar behoefte. 24 uur per dag.

Comfortabel 3-kamerappartement in Zeist
Aangeboden door: Aliantus

Bel voor meer informatie over dit aanbod naar: