Terug
Financieel
Activiteiten
Ondersteuning
Diensten
Zorg
Mantelzorgwoning
Woning aanpassen
Alle diensten & producten
Inloggen
Gratis aanmelden

Exclusieve penthouse met zeer ruime patio

Omschrijving

Over dit serviceappartement

Seniorenresidentie van Ommerenpark heeft vier penthouses op de vierde verdieping. Deze appartementen zijn gemiddeld 235 m2 groot met een zeer ruime patio.

De penthouse beschikken over een ruime woonkamer met volledige keuken, een royale patio, drie royale slaapkamers, een royale badkamer met toilet, een apart gastentoilet en een tweede badkamer voor gasten.

In het appartement is ook een berging met aansluitingen voor de wasmachine en droger. Bij het appartement hoort ook nog een parkeerplek en een extra berging in de garage.

Foto's

Kenmerken

Algemeen
Type woning
Serviceappartement
Wachttijd
6 tot 12 maanden
Woning geschikt voor (aantal personen)
2 personen
Prijsklasse
Vrije huur
Exclusief
Voorwaarden
Met een ZZP te bewonen, ZZP is niet vereist
Te bewonen met een thuiszorg indicatie, thuiszorg indicatie is niet vereist
Zonder zorgindicatie te bewonen
Toelatingseisen
-
Kenmerken
Aantal kamers
4+ kamers
Oppervlakte woning
100+ m²
Zelfstandigheid woning
Eigen deurbel
Eigen TV-aansluiting
Eigen telefoonaansluiting
Eigen meubilair mogelijk
Eigen kookgelegenheid
Aanwezigheid van
Lift in woning
Eigen garage
Eigen Schuur/berging
Eigen Balkon/dakterras
Huisdieren toegestaan
Eigen scootmobiel oplaadpunt
Toegankelijkheid / mobiliteit
Gelijkvloerse woning
Zorg
Nabijheid van de zorg
24 uur per dag direct aanwezig
Volgens afspraak en direct oproepbaar (binnen 10 minuten op locatie aanwezig)
Tijdelijke zorg
Revalidatie
Vakantieopname
Tijdelijke opname
Respijtzorg
Kortdurend eerstelijns verblijf
Zorgindicatie
Thuiszorg
Specialistische zorg
Dementie/Alzheimer
Veiligheid
Beveiliging
Zorg oproep installatie
Brandalarm
Domotica
Overige service & diensten
Toelichting
In ons restaurant Seasons stelt de keukenbrigade dagelijks een dagmenu en een specialiteitenmenu samen. U kunt ook kiezen voor seizoensgerechten à la carte. Zeven dagen per week wordt er in onze keuken vers gekookt. De maaltijden kunt u ook aan huis laten bezorgen.
In het Van Ommerenpark zijn o.a. een grand café met lounge, een winkel, kapsalon, wasserijservice, fysiotherapie, logeerkamers en WiFi in de algemene ruimten. Ook beschikken wij over een jeu-de-boulesbaan, een putting green en kunt u volop wandelen in onder meer park Rust en Vreugd.
Het Van Ommerenpark beschikt over haar eigen bus die met vrijwillige chauffeurs het hele land doortrekt naar de leukste evenementen.
Wekelijks vinden op het complex uiteenlopende activiteiten en evenementen plaats. Zo kunt u wekelijks met gymnastiek meedoen, genieten van de mooiste films in onze huisbioscoop, luisteren naar livemuziek op donderdagmiddag of zelf een deuntje meezingen tijdens de zangochtend op vrijdag.
Prijzen
Prijs op aanvraag

De maandelijkse kosten voor wonen, service en/of zorg worden bepaald door uw persoonlijke situatie. Wij nodigen u van harte uit om contact op te nemen zodat wij voor u een berekening kunnen maken van de kosten, eventuele vergoedingen en mogelijke fiscale voordelen.

u betaalt voor de appartementen een nettohuur en daarnaast € 690 servicekosten per maand en kosten voor energie en water.

Locatie

Seniorenresidentie Van Ommerenpark:
wonen en zorg op niveau

Seniorenresidentie Van Ommerenpark in Wassenaar biedt de ideale combinatie van exclusief wonen en optimale zorgvoorzieningen. Het Van Ommerenpark biedt een zeer gevarieerd aanbod van luxueuze serviceappartementen en een klein en zeer persoonlijk verzorgings- en verpleeghuis. Wonen in een prachtige, bosrijke omgeving met een ruime verscheidenheid aan services en diensten. In ons restaurant worden alle maaltijden dagelijks vers gekookt. Bij het Van Ommerenpark zijn bewoners in staat om de regie over hun leven in eigen hand te houden. Luxe, comfort en gemak in een zeer sfeervolle ambiance. Overtuig uzelf en kom de sfeer bij ons proeven!
Deze locatie is aangesloten bij ActiZ. Lees meer over ActiZ.
Exclusieve penthouse met zeer ruime patio

Bel voor meer informatie over dit aanbod naar: