Terug
Financieel
Activiteiten
Ondersteuning
Diensten
Zorg
Mantelzorgwoning
Woning aanpassen
Alle diensten & producten
Inloggen
Gratis aanmelden
lachende vrouw zit relaxed op de bank en download gratis het themaboek langer thuis wonen

Digitaal themaboek langer thuis wonen

Vraag direct aan

Zelfstandigheid, eigen regie en de emotionele band met het huis zijn veel genoemde voordelen als het gaat om langer thuis wonen. Wil jij ook zo lang mogelijk in je huidige woning en omgeving wonen? Download dan ons digitale themaboek langer thuis wonen!

Bij het langer thuis wonen komt vaak hulp en ondersteuning kijken. Het regelen ervan kan ingewikkeld zijn. Daarom doen Wmo consulent Tom en clientondersteuner Marlie hun verhaal: wat houdt hun beroep in en wat kunnen zij betekenen voor jou? Ook doen senioren hun verhaal ter inspiratie. Welke keuzes maakten zij om prettig zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen? Verder vind je een checklist voor een veilige woning en handige tips rondom het gesprek aangaan met je familie. Het is namelijk ook handig als je naasten op de hoogte zijn van jouw toekomstige woonwensen.

Hopelijk geeft het digitale themaboek je meer inzicht en helpt het bij je oriëntatie en keuzes. Je kunt het themaboek gratis downloaden door onderstaande formulier in te vullen!

Download gratis het digitale themaboek langer thuis wonen!

Vul onderstaande velden in om het themaboek in jouw mailbox te ontvangen.
Velden met een * zijn verplicht.

Waarom het digitale themaboek langer thuis wonen aanvragen?

Duidelijke informatie en inspiratie

Handige checklist en tips

Makkelijk en gratis te downloaden