Zeist Zorgt wonen en welzijn voor senioren op maat!

Vereniging Huisvesting op Maat

Terug home Diensten aan huis Woning aanpassen Zeist Zorgt wonen en welzijn voor senioren op maat!

Zeist Zorgt wonen en welzijn voor senioren op maat!

Categorie:Woning aanpassen
Komt aan huis in:Zeist

Huisvesting op maat
Iedereen wil graag comfortabel wonen in een vertrouwde omgeving. Als u van plan bent om te verhuizen of nog lang in uw huidige woning te blijven wonen, is het goed om kritisch naar de woning te kijken. Als u daar nu al aandacht aan besteedt dan heeft u daar straks alleen maar veel gemak van. Met het ouder worden veranderen behoeften en ook de eisen aan uw woning, hulpmiddelen en ondersteuning. Stichting Zeist Zorgt helpt u op weg naar een aangepast en veilig thuis. Zelfstandig wonen: voor nu én later!

Levensloop geschikt wonen: Huisvesting Op Maat.
Vanwege overheidsmaatregelen, de toenemende vergrijzing, de economische crisis en de beperking van aantallen nieuwbouwwoningen ontstaat er meer en meer noodzaak om bestaande woningen levensloopgeschikt te maken.

Levensloopgeschikte woningen zijn bedoeld voor iedereen, van jong tot oud en in elke fase van de levensloop. Ouderen kunnen hun eigen woning op tijd comfortabel en veilig maken. Zo kunnen zij zolang mogelijk zelfstandig blijven wonen door het aanbrengen van slimme aanpassingen zoals:

– de drempels te verwijderen;
– een toilet te plaatsen op de slaapkamerverdieping;
– aanbrengen van technologische toepassingen zoals een traplift, een alarmsysteem of domotica.

Een levensloopgeschikte woning stelt mensen in staat tot op hoge leeftijd zelfstandig te blijven wonen.

Meer weten?
Samen met uw adviseur wordt bekeken hoe levensloopgeschikt uw huidige of toekomstige woning is of gemaakt kan worden. Ook over de mantelzorgwoning kunnen wij u uitgebreid adviseren. De adviseur beschikt over de specifiek op uw situatie toegesneden woonoplossingen en mogelijkheden. Hierdoor houdt u zelf de controle over de kwaliteit van uw leven, wonen en zorg waardoor ook voor de langere termijn het comfort en de veiligheid in uw woning is gegarandeerd. Zelfstandig wonen en comfortabel oud worden ligt binnen ieders bereik. Kwaliteit van leven mét behoud van zelfstandigheid en vitaliteit.

Zeist zorgt
Zeist Zorgt begrijpt dat u zo lang mogelijk zelfstandig wilt leven en wonen. Initiatiefnemer Gerda Kemp is gecertificeerd SeniorKeurMakelaar en aangesloten bij de Landelijke vereniging Huisvesting op Maat (HOM).

"Goede begeleiding gekregen naar een appartement om levensloopbestendig te wonen

De heer Bennebroek (79)

Hoe werkt het?

  • Levensloopbestendig wonen

Over deze aanbieder

Organisatiebeschrijving

De leden van HOM geven u deskundig advies met betrekking tot uw specifieke woonwensen en wooneisen. Samen met een professional uit uw buurt wordt bekeken hoe levensloopgeschikt uw huidige of toekomstige woning is of gemaakt kan worden. Ook over de mantelzorgwoning kan hij of zij u uitgebreid adviseren. Laat u informeren door een HOM adviseur over de specifiek op uw situatie toegesneden woonoplossingen en mogelijkheden. Hierdoor houdt u zelf de controle over de kwaliteit van uw leven, wonen en zorg waardoor ook voor de langere termijn het comfort en de veiligheid in uw woning is gegarandeerd. Zelfstandig wonen en comfortabel oud worden ligt binnen ieders bereik. Kwaliteit van leven mét behoud van zelfstandigheid en vitaliteit. Dat hopen de leden van HOM samen met u te bereiken.

Betrouwbaarheid

Onze adviseurs zijn goed opgeleid, voldoen aan kwaliteitseisen en staan voor u klaar. Bent u geïnteresseerd neemt u dan eens contact met één van hen op.

Klik op de foto voor een vergroting.

Contact

Neem vrijblijvend contact op met Vereniging Huisvesting op Maat.

  • Of stel direct uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde Service & Zorg