Wooncheck en aanpassen/verbouwen van de huidige woning

Vereniging Huisvesting op Maat

Terug home Diensten aan huis Woning aanpassen Wooncheck en aanpassen/verbouwen van de huidige woning

Wooncheck en aanpassen/verbouwen van de huidige woning

Categorie:Woning aanpassen
Komt aan huis in:Barendrecht, Albrandswaard, Ridderkerk, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht, Zwijndrecht, Binnenmaas

Als u al langere tijd in uw woning woont, is het altijd goed om tijdig uw woning te beoordelen of deze nog wel past bij uw huidige en gewenste woonsituatie. TOP onroerend goed kan u hierbij behulpzaam zijn door een beknopte woonscan uit te voeren en deze met u samen te bespreken.

We kijken dan onder meer naar:

– toegankelijkheid en uitgankelijkheid
– indeling en afmetingen van onder meer de badkamer en slaapkamer
– trap
– veiligheid
– bedienbaarheid van o.a. ramen en deuren
– looplijnen

en nog veel meer.

Als u besluit de woning te gaan aanpassen of verbouwen kan Bianca van TOP onroerend goed u hierbij uitstekend begeleiden.  Zij kan u adviseren bij uw keuze van de betreffende leverancier(s). Zij neemt uw zorgen zoveel mogelijk uit handen en controleert en bespreekt met u de voortgang.

TOP onroerend goed

Wilt u ook zorgeloos ouder worden in de eigen woning? Maar is uw woning hier eigenlijk wel geschikt voor? TOP onroerend goed adviseert en begeleidt u bij uw zoektocht naar de best passende woonoplossing. Aanpassen, verbouwen, verhuizen of een andere eigentijdse oplossing? TOP onroerend goed ontzorgt u. TOP onroerend goed is makelaar en adviseur in nieuwbouw en ouderenhuisvesting. Een levensloopgeschikte woning stelt mensen in staat tot op hoge leeftijd zelfstandig te blijven wonen. Bent u op zoek naar een makelaar en adviseur die u bij uw persoonlijke woonsituatie kan helpen, dan nodig ik u uit om contact met mij op te nemen.

"Ervaren, rustig, professioneel, maar bovenal een mensenmens! Zeer tevreden! Bianca is een topper in haar segment!"

De heer Pronk (84)

Hoe werkt het?

  • Tijdens het kennismakingsgesprek inventariseer ik uw vragen en woonwensen.
  • Ik voer op verzoek een beknopte woonscan uit en besrpeek deze met u.
  • Ik adviseer en begeleid de uitvoering van de aanpassing/verbouwing

Wat kost het? (prijzen incl. btw)

Wat

Kosten

Per

Kennismakingsgesprek
Gratis
Verkorte wooncheck
180,-*
woonscan

Indien TOP onroerend goed goed de advisering en begeleiding van de aanpassing/verbouwing op zich neemt worden de kosten van de beknopte woonscan in mindering hierop gebracht .

*Dit bedrag is inclusief btw.

Kennis maken

Ik neem altijd eerst telefonisch contact met u op om uw wens te inventariseren en een kennismakingsafspraak te maken. Hierna kom ik geheel vrijblijvend maximaal 1 uur bij u langs om samen uw wensen en mogelijkheden te bespreken. Aan de hand hiervan ontvangt u vervolgens een aanbieding op maat.

Over deze aanbieder

Organisatiebeschrijving

De leden van HOM geven u deskundig advies met betrekking tot uw specifieke woonwensen en wooneisen. Samen met een professional uit uw buurt wordt bekeken hoe levensloopgeschikt uw huidige of toekomstige woning is of gemaakt kan worden. Ook over de mantelzorgwoning kan hij of zij u uitgebreid adviseren. Laat u informeren door een HOM adviseur over de specifiek op uw situatie toegesneden woonoplossingen en mogelijkheden. Hierdoor houdt u zelf de controle over de kwaliteit van uw leven, wonen en zorg waardoor ook voor de langere termijn het comfort en de veiligheid in uw woning is gegarandeerd. Zelfstandig wonen en comfortabel oud worden ligt binnen ieders bereik. Kwaliteit van leven mét behoud van zelfstandigheid en vitaliteit. Dat hopen de leden van HOM samen met u te bereiken.

Betrouwbaarheid

Onze adviseurs zijn goed opgeleid, voldoen aan kwaliteitseisen en staan voor u klaar. Bent u geïnteresseerd neemt u dan eens contact met één van hen op.

Klik op de foto voor een vergroting.

Contact

Neem vrijblijvend contact op met Vereniging Huisvesting op Maat.

  • Of stel direct uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.