Woninginrichting aan huis

GSA Facilitaire Diensten

Terug home Diensten aan huis Woning aanpassen Woninginrichting aan huis

Woninginrichting aan huis

Categorie:Woning aanpassen
Komt aan huis in:Landelijk

De service van woninginrichting aan huis maakt het eenvoudiger om van uw nieuwe huis uw thuis te maken. GSA is een vertrouwde partner in elke situaties. Of u nu verhuist naar een appartement of naar een verpleeghuis (dat gaat vaak heel snel), GSA denkt met u mee. Het uitgangspunt is dat er voor ieder budget een inrichting kan worden gerealiseerd waarbij het oog voor “thuisvoelen” centraal staat. GSA levert direct van de groothandel en kan daardoor tegen gunstige tarieven werken. Alle materialen zijn brandvertragend en rolstoel/rollator vriendelijk. Door gebruik te maken van Woninginrichting aan huis is winkelen niet nodig. GSA helpt u te kiezen binnen smaak en budget.

"Wij maken van uw nieuwe huis een thuis!"

Arjan Oussoren, Operationeel manager

Hoe werkt het?

  • U wilt uw (nieuwe) woning opnieuw stofferen of zoekt u nieuwe meubels?
  • GSA presenteert u aan huis de mogelijkheden binnen uw smaak en uw budget.
  • De deskundige medewerkers van GSA plaatsen nieuwe stoffering of meubels. Er is een oplossing voor ieders budget.

Wat kost het? (prijzen incl. btw)

Wat

Kosten

Per

Maatwerk
Nader te bepalen
Offerte

Kennismaking en een offerte zijn gratis en geheel vrijblijvend.

Kennis maken

De adviseur van GSA komt graag bij u langs om de mogelijkheden door te nemen. Na een kennismaking wordt een persoonlijk voorstel voor u uitgewerkt.

Over deze aanbieder

Organisatiebeschrijving

In het jaar 1982 besloot Cor van Schaik dat het tijd was om zijn professionele horizon te verbreden. Als rayonmanager voor Randstad zag hij goede mogelijkheden in het schoonmaken van moderne bedrijfsgebouwen die in die tijd overal in Nederland uit de grond werden gestampt. Het waren de dynamische jaren ’80: de Dolly Dots en Doe Maar veroverden de nationale hitlijsten, Steven Spielbergs film ET trok volle zalen en Joop Zoetemelk werd tweede in de Tour de France. Bedrijven verhuisden uit de binnensteden naar nieuwe bedrijfsterreinen in de periferie en de luchthaven Schiphol groeide als kool in de Haarlemmermeerpolder. Cor, een netwerker pur sang, legde de contacten voor zijn eigen business en het avontuur kon beginnen. Echtgenote Lydia en haar zuster Ria hadden daar wel oren naar en zo werd een opmerkelijk familiebedrijf geboren: GSA – Gordijnen Service Amstelveen. Nu, 30 jaar verder, is GSA een veelzijdige facilitaire onderneming die niet meer weg te denken is. Dit jaar start GSA ook met haar diensten voor senioren.

Betrouwbaarheid

Onze medewerkers zijn gescreend door het Ministerie van Binnenlandse Zaken voor een verklaring van goed gedrag.

Klik op de foto voor een vergroting.

Contact

Neem vrijblijvend contact op met GSA Facilitaire Diensten.

  • Of stel direct uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde Service & Zorg