Samen uw woonwensen inventariseren

Vereniging Huisvesting op Maat

Terug home Diensten aan huis Woning aanpassen Samen uw woonwensen inventariseren

Samen uw woonwensen inventariseren

Categorie:Woning aanpassen
Komt aan huis in:Zeeland

Vindt u het ook zo moeilijk om een beslissing te nemen over uw woonwensen? Verhuis ik, blijf ik wonen, pas ik mijn woning aan, ga ik huren of ga ik toch maar weer kopen? Allemaal vragen die lastig zijn, en wanneer neem ik die beslissing. Wij nemen samen met u de tijd om alles eens goed te inventariseren en te kijken wat voor u de beste oplossing zou kunnen zijn en op welke termijn u dit wilt realiseren.

Wooncoach

Wij zijn een All-Round Woning intermediair, we lossen in nauw overleg uw woonproblemen op. Wij zijn aangesloten bij Vastgoedpro, de branche vereniging van vastgoed professionals. We hebben het keurmerk Veilig Verhuur.

"We hebben samen met Wooncoach ons droomhuis gevonden, alles gelijkvloers en toegespitst op onze woonwensen en gericht op de toekomt. Een echt nieuw THUIS."

Dhr. en Mevr. Boertjes (66 en 65 jaar)

Hoe werkt het?

  • Samen de mogelijkheden inventariseren.
  • Een offerte op maat.
  • Het tijdspad in kaart gebracht.

Wat kost het? (prijzen incl. btw)

Wat

Kosten

Per

Intake
Gratis

Na de intake wordt er vrijblijvend voor u een offerte opgemaakt.

Kennis maken

Ik kom langs voor een kennismaking en een vrijblijvend gesprek.

Over deze aanbieder

Organisatiebeschrijving

De leden van HOM geven u deskundig advies met betrekking tot uw specifieke woonwensen en wooneisen. Samen met een professional uit uw buurt wordt bekeken hoe levensloopgeschikt uw huidige of toekomstige woning is of gemaakt kan worden. Ook over de mantelzorgwoning kan hij of zij u uitgebreid adviseren. Laat u informeren door een HOM adviseur over de specifiek op uw situatie toegesneden woonoplossingen en mogelijkheden. Hierdoor houdt u zelf de controle over de kwaliteit van uw leven, wonen en zorg waardoor ook voor de langere termijn het comfort en de veiligheid in uw woning is gegarandeerd. Zelfstandig wonen en comfortabel oud worden ligt binnen ieders bereik. Kwaliteit van leven mét behoud van zelfstandigheid en vitaliteit. Dat hopen de leden van HOM samen met u te bereiken.

Betrouwbaarheid

Onze adviseurs zijn goed opgeleid, voldoen aan kwaliteitseisen en staan voor u klaar. Bent u geïnteresseerd neemt u dan eens contact met één van hen op.

Klik op de foto voor een vergroting.

Contact

Neem vrijblijvend contact op met Vereniging Huisvesting op Maat.

  • Of stel direct uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde Service & Zorg