De Trap Assistent

M'Bility BV

De Trap Assistent

Categorie:Woning aanpassen
Komt aan huis in:Landelijk

Traplopen is voor sommigen erg lastig, maar een geweldige oefening om zo lang mogelijk fit, gezond en zelfstandig te blijven. De Assistep beschermt u tegen vallen en zorgt er tevens voor dat u dagelijks, keer op keer zelfstandig de trap op en af kunt blijven lopen. De Assistep is zo ontworpen dat het u veilige ondersteuning biedt bij het op- en aflopen van de trap en u zo volledige bewegingsvrijheid geeft in uw eigen huis. De Assistep bestaat uit een handleuning die geïnstalleerd wordt langs de trapopgang voorzien van een handbeugel die u voortbeweegt over deze handleuning. Zodra u uit balans raakt, dreigt te vallen of gewoon even wilt uitrusten blokkeert de beugel automatisch om u te ondersteunen.

De Assistep is opgebouwd uit losse modules en kan hierdoor grotendeels gemakkelijk weer hergebruikt en herplaatst worden.

"Eindelijk kan ik weer zelstandig traplopen"

Man, herstellende van een beroerte met hulp van fysiotherapie (75 jaar)

Hoe werkt het?

  • Wij komen bij u langs of u stuurt ons foto's van uw trap.
  • Op basis hiervan ontvangt u van ons een offerte.
  • Bij installatie wordt uw oude trapleuning verwijderd en daarvoor in de plaats komt de Assistep. De trap blijft voor iedereen makkelijk toegankelijk.

Wat kost het? (prijzen incl. btw)

Wat

Kosten

Per

Assistep
2500,-
Assistep

De vermelde prijs is ter indicatie voor een standaard rechte trap inclusief btw en installatie. Indien uw trap één of meerdere bochten heeft of indien de Assistep een langere afstand moet overbruggen zal de prijs hoger uitvallen. Om een exacte prijs te ontvangen voor uw situatie kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen.

Over deze aanbieder

Organisatiebeschrijving

M'bility richt zich met haar producten mensen met een mobiliteitsbeperking, door ouderdom of ziekte.

Betrouwbaarheid

De producten die wij verkopen voldoen aan een aantal eisen waaronder betrouwbaarheid, duurzaamheid, veiligheid en gebruiksgemak. De Assistep heeft alle benodigde CE en TUV certificaten.

Klik op de foto voor een vergroting.

Contact

Neem vrijblijvend contact op met M'Bility BV.

  • Of stel direct uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde Service & Zorg