Zorgeloos uw woning aanpassen? Wij zijn ErinThuis!

ErinThuis

Terug home Diensten aan huis Verkopen & Verhuizen Zorgeloos uw woning aanpassen? Wij zijn ErinThuis!

Zorgeloos uw woning aanpassen? Wij zijn ErinThuis!

Categorie:Woning aanpassen
Komt aan huis in:Landelijk

Bij ErinThuis krijgt u niet alleen zeer deskundig advies over het aanpassen van uw woning: u krijgt veel méér. ErinThuis verzorgt – volledig vrijblijvend – een persoonlijke scan die resulteert in een adviesrapport op maat. Dit rapport is volledig toegespitst op uw specifieke situatie van leven, financiën, zorg, wonen en welzijn. Ook adviseren we of de door u gewenste aanpassing van uw woning voor u écht de beste oplossing is.

"Ons netwerk, uw comfort"

Ludan Schmid, ErinThuis

Hoe werkt het?

  • We bespreken samen alle levensgebeurtenissen die te maken hebben met ouder worden tijdens een persoonlijk gesprek met veel aandacht voor uw eigen vragen en uw persoonlijke situatie. U krijgt een volledige scan van uw levenssituatie en wat u eventueel zou kunnen of moeten regelen op het gebied van uw financiën, wonen, welzijn en zorg.
  • Het resultaat van deze scan is een uitgebreid advies op maat specifiek voor u, over uw eigen wensen en levensomstandigheden. Dit doen we middels een overzichtelijke checklist. Hierin staat duidelijk welke acties we u adviseren te nemen en wat deze voor u kunnen betekenen.
  • Indien u meer informatie wenst over een specifiek onderwerp verzorgen wij een kennismaking met een van de bij ons aangesloten dienstverleners voor een specialistisch advies. Dit advies is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets!

Wat kost het? (prijzen incl. btw)

Wat

Kosten

Per

Intakegesprek thuis inclusief adviesrapport
150,-
Intake
Telefonische intake inclusief adviesrapport
75,-
Intake

Het eventueel benaderen van aangesloten dienstverleners is voor u geheel kosteloos. ErinThuis ontvangt hiervoor een kleine vergoeding rechtstreeks van de aangesloten dienstverleners.

Over deze aanbieder

Organisatiebeschrijving

Ludan Schmid is initiatiefnemer van ErinThuis. Hij vertelt: “Jarenlang heb ik als woningmarktconsultant en makelaar senioren begeleid die door plotselinge gezondheidsklachten van henzelf of hun partner in een situatie terechtkwamen waarbij ze niet meer terug naar hun eigen woning konden. Ook heb ik veel gesproken met ouderen die weliswaar nog niet aan verhuizen toe waren, maar zich hier wel tijdig op wilden voorbereiden. Verhuizen naar een verpleeghuis of (aangepaste) woning kan een ingrijpende gebeurtenis zijn waarbij veel komt kijken. Ik werd dan ingeschakeld om de woning te verkopen, maar merkte dat de senioren of hun naasten vaak met veel meer vragen rondliepen, bijvoorbeeld over het aflossen van de hypotheek, het vinden van woonruimte die aan de wensen voldoet, de kosten voor levering van de (in de toekomst) benodigde zorg, de belastingafdracht over de overwaarde van de woning en de nalatenschap aan eventuele erfgenamen. In sommige gevallen bleek de verhuizing niet eens noodzakelijk, maar waren enkele woningaanpassingen voldoende om er nog een aantal jaren met veel plezier te kunnen wonen. Zo is het idee voor ErinThuis ontstaan.”

Contact

Neem vrijblijvend contact op met ErinThuis.

  • Of stel direct uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde Service & Zorg