TOP-og helpt u bij uw zoektocht naar een nieuwe woonoplossing

Vereniging Huisvesting op Maat

Terug home Diensten aan huis Verkopen & Verhuizen TOP-og helpt u bij uw zoektocht naar een nieuwe woonoplossing

TOP-og helpt u bij uw zoektocht naar een nieuwe woonoplossing

Categorie:Verhuisservice
Komt aan huis in:Barendrecht, Albrandswaard, Ridderkerk, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht, Zwijndrecht, Binnenmaas

 

Iedereen wil graag comfortabel wonen in een vertrouwde omgeving. Met het ouder worden veranderen echter de behoeften en ook de eisen aan uw woning. Als u van plan bent om te verhuizen  is het goed om kritisch naar de nieuwe woning te kijken. Bianca van TOP onroerend goed helpt u op weg naar een aangepast en veilig thuis. Als u hier tijdig aandacht aan besteedt dan heeft u daar straks alleen maar veel gemak van. Bianca ondersteunt u bij uw zoektocht naar een passende nieuwe woonoplossing.

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreekt zij de mogelijkheden en uw wensen. Verder kan zij samen met eventuele samenwerkende partners  u adviseren en begeleiden bij een passende financiering en u bijstaan bij de verkoop van uw huidige woning.

Meer weten? Ga dan naar de website van TOP onroerend goed of neem direct telefonisch contact met haar op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

TOP onroerend goed

Wilt u ook zorgeloos ouder worden in de eigen woning? Maar is uw woning hier eigenlijk wel geschikt voor? TOP onroerend goed adviseert en begeleidt u bij uw zoektocht naar de best passende woonoplossing. Aanpassen, verbouwen, verhuizen of een andere eigentijdse oplossing? TOP onroerend goed ontzorgt u. TOP onroerend goed is makelaar en adviseur in nieuwbouw en ouderenhuisvesting. Een levensloopgeschikte woning stelt mensen in staat tot op hoge leeftijd zelfstandig te blijven wonen. Bent u op zoek naar een makelaar en adviseur die u bij uw persoonlijke woonsituatie kan helpen, dan nodig ik u uit om contact met mij op te nemen.

"Ervaren, rustig, professioneel, maar bovenal een mensenmens! Zeer tevreden! Bianca is een topper in haar segment!"

De heer Pronk (84)

Hoe werkt het?

  • Samen met u inventariseer ik uw vragen en woonwensen.
  • Ik maak een actieplan voor de zoektocht naar een nieuwe woning.
  • Ik begeleid u, vanaf de zoektocht tot aan de sleuteloverdracht aan toe.

Wat kost het? (prijzen incl. btw)

Wat

Kosten

Per

Kennismakingsgesprek
Gratis

Afhankelijk van uw vraag/wens zullen wij u daarna eerst een passende offerte doen toekomen.

Kennis maken

Ik neem altijd eerst telefonisch contact met u op om uw wens te inventariseren en een kennismakingsafspraak te maken. Hierna kom ik geheel vrijblijvend maximaal 1 uur bij u langs om samen uw wensen en mogelijkheden te bespreken. Aan de hand hiervan ontvangt u vervolgens een aanbieding op maat.

Over deze aanbieder

Organisatiebeschrijving

De leden van HOM geven u deskundig advies met betrekking tot uw specifieke woonwensen en wooneisen. Samen met een professional uit uw buurt wordt bekeken hoe levensloopgeschikt uw huidige of toekomstige woning is of gemaakt kan worden. Ook over de mantelzorgwoning kan hij of zij u uitgebreid adviseren. Laat u informeren door een HOM adviseur over de specifiek op uw situatie toegesneden woonoplossingen en mogelijkheden. Hierdoor houdt u zelf de controle over de kwaliteit van uw leven, wonen en zorg waardoor ook voor de langere termijn het comfort en de veiligheid in uw woning is gegarandeerd. Zelfstandig wonen en comfortabel oud worden ligt binnen ieders bereik. Kwaliteit van leven mét behoud van zelfstandigheid en vitaliteit. Dat hopen de leden van HOM samen met u te bereiken.

Betrouwbaarheid

Onze adviseurs zijn goed opgeleid, voldoen aan kwaliteitseisen en staan voor u klaar. Bent u geïnteresseerd neemt u dan eens contact met één van hen op.

Klik op de foto voor een vergroting.

Contact

Neem vrijblijvend contact op met Vereniging Huisvesting op Maat.

  • Of stel direct uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.