Veiliger blijven koken op het vertrouwde fornuis

Domotect

Terug home Diensten aan huis Alarmering & Domotica Veiliger blijven koken op het vertrouwde fornuis

Veiliger blijven koken op het vertrouwde fornuis

Categorie:Alarmering & Domotica
Komt aan huis in:Landelijk

Stovebug stimuleert een veiliger kookgedrag – veilige fornuisknoppen voor bestaande gasfornuizen of elektrische kookplaten met draaiknoppen. De slimme stovebug knoppen detecteren of een kookpit is ingeschakeld en geeft signalen om het ontstaan van een keukenbrand te helpen voorkomen. De verstandige aanvulling op een rookmelder in elk huis en een actieve bijdrage aan brandpreventie in de keuken. Bediening en koken blijft onveranderd, dus geen gewenning nodig. Past op de meeste fornuizen met draaiknoppen en kan zonder gereedschap en installateur worden gemonteerd.

"Mijn moeder van 78 kookt gelukkig nog voor zichzelf, maar ze wordt wel vergeetachtiger. Dat baarde me zorgen, maar nu ze stovebug knoppen op haar fornuis heeft weet ik dat ze een pan op het vuur niet meer makkelijk vergeet! Wel zo veilig voor haar en gemoedsrust voor mij."

Brigit Rijnders (49 jaar)

Hoe werkt het?

  • Bestel via deze link de Stovebug met 2,4 of 5 knoppen.
  • De veilige fornuisknop begint te bewaken als de knop wordt aangedraaid. Een vriendelijk geluidje is hoorbaar en een groene LED gloeit op.
  • Na 10 minuten klinkt het eerste piepje als geheugensteuntje met groen/oranje verlichting. Na een kwartier een tweede piepje met oranje licht en bij 25 minuten het eerste waarschuwingssignaal met rode verlichting.
  • Tot 30 minuten nemen de waarschuwingssignalen toe en na 30 minuten klinkt een aanhoudende waarschuwing. Als de knop wordt uitgedraaid stopt stovebug met bewaken. Langer koken kan natuurlijk altijd!

Wat kost het? (prijzen incl. btw)

Wat

Kosten

Per

Set met 2 knoppen
99,-
Set
Set met 4 knoppen
129,-
Set
Set met 5 knoppen
149,-
Set

U kunt een complete set met 2, 4 of 5 stovebug fornuisknoppen inclusief adapters voor montage bestellen.

Uitproberen

U heeft 14 dagen bedenkttijd, mocht de Stovebug niet naar wens zijn dan kunt u die binnen 14 dagen retour sturen. Heeft u vragen over de Stovebug? Neem dan gerust contact op via bovenstaand telefoonnummer of vul het contactformulier in.

Over deze aanbieder

Organisatiebeschrijving

Stovebug is ontwikkelt en geproduceerd door Domotect in Nederland.

Betrouwbaarheid

De stovebug producten zijn uitvoerig getest en voldoen aan alle geldende CE regelgeving. De fabriek is in Nederland en voor vragen en ondersteuning zijn we altijd bereikbaar.

Klik op de foto voor een vergroting.

Contact

Neem vrijblijvend contact op met Domotect.

  • Of stel direct uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.