Terug
Financieel
Activiteiten
Ondersteuning
Diensten
Zorg
Mantelzorgwoning
Woning aanpassen
Alle diensten & producten
Inloggen
Gratis aanmelden

Zorghuis Twente

Over Zorghuis Twente

Voor ieder inkomen
Particulier wonen met verpleeghuiszorg, voor ieder inkomen? Zorghuis Twente bewijst dat 'particulier' niet duur hoeft te zijn om toch dat gouden randje te bieden. Dat kan omdat we een beetje anders tegen zorg aankijken. Door alleen te investeren in de dingen die er voor bewoners écht toe doen. Onze tijd gaat naar aandacht.

24 uurs zorg
Zorghuis Twente is een gezellig zorghuis voor ouderen met een intensieve 24 uurs zorgbehoefte. U kunt bij ons terecht voor wonen en dagopvang, maar ook voor tijdelijk verblijf. We hebben drie mooie locaties in Twente: Zorghuis Scholtenhagen in Haaksbergen, de Huiskamer in Denekamp en Huize Scherpenzeel in Goor. De overeenkomst? Ze voelen allemaal als thuis.


Ruime bezetting
Ons team van verzorgenden, begeleiders, vrijwilligers en stagiaires zet zich in om een fijne, veilige en huiselijke omgeving te creëren voor onze gasten en bewoners. Omdat we investeren in een ruime bezetting heeft ons zorgteam écht de tijd en de ruimte om een warme relatie met de bewoners aan te gaan. Er is tijd voor aandacht.

Geluksmomenten
We bieden uitstekende 24-uurs zorg. Vanzelfsprekend. Maar we vinden het vooral belangrijk om zoveel mogelijk geluksmomenten aan het leven toe te voegen. Lekker vaak naar buiten om te wandelen met de huishond. Genieten van muziek, samen zingen, tuinieren, goed en vers eten... zo zorgen we elke dag voor een geluksmoment.

Locaties

Zorghuis Huize Scherpenzeel
Even buiten het centrum van Goor, aan de oude hoofdweg naar Markelo, vindt u Zorghuis Huize Scherpenzeel. Deze monumenta...
Markeloseweg 2
Goor
Bekijk

Kaart

Zorghuis Twente

Adres:
Haaksbergsestraat 157
7481HJ Haaksbergen