Terug
Financieel
Activiteiten
Ondersteuning
Diensten
Zorg
Mantelzorgwoning
Woning aanpassen
Trap oplossing
Alle diensten & producten
Inloggen
Gratis aanmelden

Landgoed Rijckholt

Over Landgoed Rijckholt

Landgoed Rijckholt is gevestigd in het plaatsje Geersdijk in het midden van de provincie Zeeland. Het landgoed biedt een diversiteit aan woonmogelijkheden voor ouderen. Naast de woonzorgvoorziening zijn er ook een kinderopvang, een bed & breakfast en een gezellig restaurant.

Op het landgoed zijn verschillende villa’s, huizen en appartementen voor senioren die (nog) geen of juist intensieve zorg behoeven. Het terrein biedt de
ruimte en het gevoel van zelfstandigheid. U kunt in alle rust genieten van de natuur. Een wandeling langs de vijver, een bezoek aan de schapen- of ezelwei of een rondje door de beeldentuin. Diverse diensten zoals de kapper, schoonheidsspecialiste en pedicure komen op afspraak aan huis.

Voor echtparen zijn er tweepersoonsappartementen om samen te kunnen blijven wonen. Is dit niet meer mogelijk, dan is er ook de mogelijkheid om twee eenpersoonsappartementen naast elkaar of in ieder geval op hetzelfde terrein te nemen. Dit geeft u de mogelijkheid om samen te zijn, zonder de belasting van de zorg. Bij verslechtering van de situatie maken onze verschillende woonvormen het mogelijk om flexibel in te spelen op de nieuwe zorgbehoefte, zonder dat een verhuizing of een gedwongen scheiding nodig is.

Wanneer zelfstandig wonen niet meer gaat, dan is het mogelijk om te verhuizen naar een van onze groepsvilla's.

Locaties

Landgoed Rijckholt
Landgoed Rijckholt is gevestigd in het plaatsje Geersdijk in het midden van de provincie Zeeland. Het landgoed biedt een...
Calvlietlaan 11
Geersdijk
Bekijk

Kaart

Landgoed Rijckholt

Adres:
Calvlietlaan 11
4494NZ Geersdijk