Terug
Financieel
Activiteiten
Ondersteuning
Diensten
Zorg
Mantelzorgwoning
Woning aanpassen
Trap oplossing
Alle diensten & producten
Inloggen
Gratis aanmelden

Herbergier Gouderak (bij Gouda)

Over Herbergier Gouderak (bij Gouda)

In Herbergier Gouderak wonen mensen met een vorm van dementie, die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Niets doet bij ons denken aan het beeld dat rond klassieke ouderenzorg hangt. De inrichting, het dagelijks leven, de manier van omgang met elkaar, alles is huiselijk en ongedwongen. Zorg past zich aan de bewoner aan in plaats van andersom. Zo kunnen bewoners zoveel mogelijk hun eigen leven bepalen.

Herbergier Gouderak is een zelfstandig bedrijf onder de paraplu van de landelijke Herbergier-formule. Dat betekent niet alleen kleinschalig wonen, maar ook kleinschalig zorgen. Daarnaast zijn de buitendeuren die niet op slot zijn, kenmerkend voor een Herbergier. Wie naar buiten wil, kan naar buiten. Bovendien zijn er zoveel medewerkers aanwezig dat die gewoon mee kunnen een blokje om wandelen.

Herbergier Gouderak is gevestigd in het centrum van Gouderak, vlakbij Gouda. Aan de dijk en dichtbij het pontje over de Hollandse IJssel naar Moordrecht. In onze Herbergier zijn 17 kamers. Als zorgondernemers wonen wij zelf ook in de Herbergier. Geen leidinggevenden op afstand, maar samen met de bewoners en medewerkers in de Herbergier. Dit zorgt voor een continuïteit die op geen enkele andere manier te evenaren is.

Locaties

Herbergier Gouderak
Elke dag willen wij een zinvolle dag bieden aan mensen met dementie. We zijn er heilig van overtuigd dat je de zorg kan ...
Smitsstraat 17
Gouderak
Bekijk

Kaart

Herbergier Gouderak (bij Gouda)

Adres:
Smitsstraat 17
2831 AG Gouderak