Terug
Financieel
Activiteiten
Ondersteuning
Diensten
Zorg
Mantelzorgwoning
Woning aanpassen
Alle diensten & producten
Inloggen
Gratis aanmelden

Buitenplaats Nieuw Schoonoord

Over Buitenplaats Nieuw Schoonoord

Woonservicecentrum "Buitenplaats Nieuw Schoonoord" is landelijk gelegen en gesitueerd op een prachtige ruime parkachtige locatie nabij de dorpskern en het winkelcentrum van Voorhout. Op de locatie zijn gehuisvest: 17 appartementen voor pensionbewoners, 78 seniorenwoningen, 12 appartementen voor senioren, 12 koopwoningen voor senioren, dokterspost en dienstapotheekpost (avond/weekenddienst), ontmoetingsruimte met restaurant, kapel, kapsalon, manicure en pedicure en Woonzorgcentrum Gerto-Marente.

De huisvesting voldoet aan de uitgangspunten voor "levensloop bestendig wonen". De bewoners kunnen zelfstandig wonen dan wel gebruik maken van zorgpakketten zoals maaltijden, wasverzorging, huishouding, verpleging en persoonlijke verzorging e.d. (al dan niet in volpension).

Woonservicecentrum BNS baseert zich op katholieke beginselen en christelijke naastenliefde waardoor niet alleen voorzieningen worden getroffen voor huisvesting, verzorging, verpleging, diensten en begeleiding van lichamelijke en psychische problematiek maar ook geestelijk welbevinden van mensen.

Locaties

Buitenplaats Nieuw Schoonoord
Buitenplaats Nieuw Schoonoord is rustig gelegen op loopafstand van het centrum van Voorhout. Het terrein is aangelegd al...
Rijnsburgerweg 4
Voorhout
Bekijk

Kaart

Buitenplaats Nieuw Schoonoord

Adres:
Rijnsburgerweg 4
2215 RA Voorhout