Terug
Financieel
Activiteiten
Ondersteuning
Diensten
Zorg
Mantelzorgwoning
Woning aanpassen
Trap oplossing
Alle diensten & producten
Inloggen
Gratis aanmelden

Aliantus

Over Aliantus

Aliantus Oud Seyst biedt naast studio’s voor mensen met dementie (PG) en de 2- en 3 kamer zorgappartementen een derde woonvorm te weten tijdelijk verblijf.
Dit kan zijn voor een rustperiode na bijvoorbeeld een operatie of andere ingrijpende gebeurtenis. Maar ook kunnen mensen met toenemende geheugenproblematiek tijdelijk of een paar dagen per week bij Aliantus verblijven. De mantelzorger is hiermee even ontlast en de gast kan ook wennen aan een eventuele nieuwe situatie mocht de situatie toch verder verslechteren.
Leven bij Aliantus Oud Seyst betekent leven in luxe, liefde, met aandacht en 24-uursservice.

Aliantus staat voor zorgeloos en comfortabel leven in een kleinschalig gebouw. Midden in de maatschappij met alle faciliteiten om de hoek. Het is zorgeloos wonen omdat servicediensten zoals wassen en strijken, schoonmaken en maaltijden uit eigen keuken zijn inbegrepen. Bij Aliantus is bovendien 24 uur per dag toegewijde zorg en persoonlijke aandacht beschikbaar. Een eigentijds alternatief voor het traditionele verzorgings- of verpleeghuis. Hier krijgt de bewoner service, zorg en ondersteuning naar behoefte, zodat u zelf de regie houdt.
Aliantus Oud Seyst is 1 november 2017 geopend, vlakbij het winkelgebied, theater en bioscoop Figi, rustig en beschut wonen aan het park, maar toch midden in het centrum.
Bewoners betalen een maandelijks bedrag voor de huur en voor de servicekosten, samen de “woonservicekosten” genoemd, uitleg vindt u op www.aliantus.nl/faq.

Locaties

Aliantus - Zeist
Aliantus Oud Seyst is gebouwd op een mooie, historische locatie in het hart van Zeist. Direct naast het gemeentehuis, vl...
Maurikstraat 49
Zeist
Bekijk

Kaart

Aliantus

Adres:
1eDorpsstraat 20
3701 HB Zeist