Terug
Financieel
Activiteiten
Ondersteuning
Diensten
Zorg
Mantelzorgwoning
Woning aanpassen
Alle diensten & producten
Inloggen
Gratis aanmelden

Het verhaal van Woonz.nl

Geschreven op vrijdag 21 februari 2020 door Woonz.nl

Voor senioren fijn wonen centraal stellen, het beschikbare woningaanbod en mogelijkheden aan huis beter presenteren en daarmee de gehele seniorenmarkt verhelderen: dat is de missie van Woonz.nl.

Als je snel iets van ons wilt weten...

Kun je op één van de onderwerpen klikken en dan kom je meteen bij dat gedeelte terecht.

  1. Geschiedenis Woonz.nl
  2. Wat vind je op Woonz.nl?
  3. Het Woonz-panel

Geschiedenis Woonz.nl

In 2013 startte Annemiek Schut samen met compagnon Mirjam Doorewaard het woonplatform Woonz.nl. 

"Ik kwam op het idee voor Woonz.nl toen ik met een oudere kennis een woning ging zoeken. Al snel raakten we het spoor bijster. We strandden in een onoverzichtelijk aanbod van woonzorgmogelijkheden. Dat kan en moet anders, wist ik.'' - Annemiek Schut

Fijn wonen, altijd en overal

Als je tot je zestigste gewend bent dat zaken je helder worden gepresenteerd, waarom zou dat daarna dan anders moeten zijn? Gedurende twee jaar inventariseerden Annemiek en Mirjam de markt, daarbij gebruikmakend van hun ervaring en netwerk in de ouderenzorg. Zo bouwden ze stap voor stap hun onafhankelijke internetplatform waar senioren de woningen, service en zorg kunnen vinden die aansluit op hun persoonlijke wensen.

MijnZilverHuis.nl neemt Woonz.nl over

Per 1 mei 2021 heeft MijnZilverHuis.nl Woonz.nl overgenomen. Hiermee versterkt MijnZilverHuis.nl haar ambitie om het beste platform voor senioren te worden. Met deze overname breidt MijnZilverHuis.nl haar diensten uit, met name door het woningaanbod van Woonz.nl. Door de bundeling van onze deskundigheid en ons netwerk versnellen wij onze ambitie. MijnZilverHuis.nl is een senioren platform en een merk van Onderlinge ’s-Gravenhage. Samen werken we aan het faciliteren van senioren bij hun woonwensen; of dit nu thuis is of in een nieuw huis.

Wat vind je op Woonz.nl?

Woonz.nl is een internet platform waar senioren kunnen ontdekken welke mogelijkheden er zijn om fijn te blijven wonen tot op hoge leeftijd. Of dat nu in het huis is waar men altijd al woonde of in een nieuwe woonomgeving. We slaan een brug tussen de vraag van senioren, hun naasten, zorgprofessionals en aanbieders van woningen, services en zorg. Op het platform verzamelen we een uitgebreid aanbod aan seniorenwoningen met en zonder zorg en een breed scala aan diensten en producten die u thuis ondersteunen. Denk hierbij aan serviceappartementen en aanleunwoningen en diensten als maaltijdservices en personenalarmering. 

Het Woonz-panel bewaakt gebruiksvriendelijkheid

Het testpanel helpt ons door nieuwe ontwikkelingen te testen. Daarnaast denken zij ook mee over toekomstige ontwikkelingen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat Woonz.nl altijd makkelijk te gebruiken is en aansluit bij de wensen van senioren. Wij organiseren periodiek een leuke bijeenkomst waar we een nieuwe ontwikkeling op het platform aan het panel voorleggen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

  • een nieuw formulier om een vraag te stellen;
  • het aanmaken van een zoekprofiel;
  • een nieuw ontwerp van de homepage.

Daarnaast denken de leden van het seniorenpanel mee over toekomstige ontwikkelingen van Woonz.nl. Welke diensten zou u graag op het platform willen zien? Wat zou handig zijn en wat juist niet? Ook aanmelden voor het Woonz-panel? > Klik hier

Woonz nieuwsbrief