Terug
Zorg
Dagopvang
Ergotherapie
Fysiotherapie
Nachtzorg
Thuiszorg
Vervangende mantelzorg
Zorgoppas
Diensten
Maaltijdservice
Personen alarmering
Schoonmaken
Activiteiten
Financieel
Hulpmiddelen
Ondersteuning
Woning aanpassen
Alle diensten & producten

Het verhaal van Woonz.nl

Geschreven op vrijdag 21 februari 2020 door Woonz.nl

Voor senioren fijn wonen centraal stellen, het beschikbare woningaanbod en mogelijkheden aan huis beter presenteren en daarmee de gehele seniorenmarkt verhelderen: dat is de missie van Woonz.nl.

Als u snel iets van ons wilt weten...

Kunt u op één van de onderwerpen klikken en dan komt u meteen bij dat gedeelte terecht!

  1. Geschiedenis Woonz.nl
  2. Wat vindt u op Woonz.nl?
  3. Het seniorenpanel
  4. Het team van Woonz.nl

stijgende zorgkosten

Geschiedenis Woonz.nl

In 2013 startte Annemiek Schut samen met compagnon Mirjam Doorewaard het woonplatform Woonz.nl. Annemiek  heeft ruime ervaring als interim HR-manager in een aantal woonzorgorganisaties, Mirjam werkt nog steeds als interimmanager in de ouderenzorg. Annemiek studeerde gezondheidswetenschappen in Maastricht, Mirjam Strategie&Organisatie aan de OU van Den Haag. De gehele markt voor wonen, service en zorg overzichtelijk en transparant maken, dit was dé reden voor Annemiek om met Woonz.nl te starten!

"Ik kwam op het idee voor Woonz.nl toen ik met een oudere kennis een woning ging zoeken. Al snel raakten we het spoor bijster. We strandden in een onoverzichtelijk aanbod van woonzorgmogelijkheden. Dat kan en moet anders, wist ik.'' - Annemiek Schut

Fijn wonen, altijd en overal

Als je tot je zestigste gewend bent dat zaken je helder worden gepresenteerd, waarom zou dat daarna dan anders moeten zijn? Gedurende twee jaar inventariseerden Annemiek en Mirjam de markt, daarbij gebruik makend van hun ervaring en netwerk in de ouderenzorg. Zo bouwden ze stap voor stap hun onafhankelijke internetplatform waar senioren de woningen, service en zorg kunnen vinden die aansluit op hun persoonlijke wensen.

''Voor Woonz.nl staat bij het kiezen van een woning de leefomgeving centraal. Fijn wonen is niet aan leeftijd gebonden en hoort voor iedereen bereikbaar te zijn. Altijd en overal.'' - Mirjam Doorewaard

MijnZilverHuis.nl neemt Woonz.nl over

Per 1 mei 2021 heeft MijnZilverHuis.nl Woonz.nl overgenomen. Hiermee versterkt MijnZilverHuis.nl haar ambitie om het beste platform voor senioren te worden. Met deze overname breidt MijnZilverHuis.nl haar diensten uit, met name door het woningaanbod van Woonz.nl. Door de bundeling van onze deskundigheid en ons netwerk versnellen wij onze ambitie. MijnZilverHuis.nl is een senioren platform en een merk van Onderlinge ’s-Gravenhage. Samen werken we aan het faciliteren van senioren bij hun woonwensen; of dit nu thuis is of in een nieuw huis.

Wat vindt u op Woonz.nl?

Woonz.nl is een internet platform waar senioren kunnen ontdekken welke mogelijkheden er zijn om fijn te blijven wonen tot op hoge leeftijd. Of dat nu in het huis is waar men altijd al woonde of in een nieuwe woonomgeving. We slaan een brug tussen de vraag van senioren, hun naasten, zorgprofessionals en aanbieders van woningen, services en zorg. Op het platform verzamelen we een uitgebreid aanbod aan seniorenwoningen met en zonder zorg en een breed scala aan diensten en producten die u thuis ondersteunen. Denk hierbij aan serviceappartementen en aanleunwoningen en diensten als maaltijdservices en personenalarmering

testpanel

Het seniorenpanel bewaakt gebruiksvriendelijkheid

Het testpanel helpt ons door nieuwe ontwikkelingen te testen. Daarnaast denken zij ook mee over toekomstige ontwikkelingen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat Woonz.nl altijd makkelijk te gebruiken is en aansluit bij de wensen van senioren. Wij organiseren periodiek een leuke bijeenkomst waar we een nieuwe ontwikkeling op het platform aan het panel voorleggen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

  • een nieuw formulier om een vraag te stellen;
  • het aanmaken van een zoekprofiel;
  • een nieuw ontwerp van de homepage.

Daarnaast denken de leden van het seniorenpanel mee over toekomstige ontwikkelingen van Woonz.nl. Welke diensten zou u graag op het platform willen zien? Wat zou handig zijn en wat juist niet?

Het team van Woonz.nl

Communicatie Dominique

Dominique doet eigenlijk alles op het gebied van online marketing en communicatie. Naast het schrijven en publiceren van al onze berichtjes op Facebook, Twitter, LinkedIn, het beantwoorden van al uw vragen, informatie verzamelen en bundelen in een goed leesbaar artikel, doet ze eigenlijk veel meer. Al haar werkzaamheden staan in het teken om u tijdens uw zoektocht zo goed mogelijk bij te staan. Daarnaast heeft zij contact met partners van Woonz.nl over o.a. marketingcampagnes en begeleidt zij stagiaires.

“Als u een leuk artikel leest of antwoord krijgt via Facebook, dan is de kans groot dat het van mij komt!” - Dominique

Leaddeveloper Wilco

Een ontwikkelaar met grote passie voor techniek, ofwel onze leaddeveloper: Wilco. Met het team verwerkt Wilco uw feedback zo snel mogelijk in verbeterde en/of nieuwe functionaliteiten. Denkt u hierbij aan een nieuwe zoekcriteria zoals de diensten op locatie of dat u een mailtje ontvangt als uw favoriete woning beschikbaar is.

“Met een leuk en enthousiast team continu uitgedaagd worden om het beste in elkaar naar boven te halen: dat is waar ik energie van krijg!” - Wilco

Senior developer Coen

Junior Developer Aron

Communicatie Sophie

Partner Manager Melany

Partner Manager Yvonne

Product Owner / UX-designer Eva

Woonz nieuwsbrief