Woonz.nl in het kort

Woonz geeft senioren de tools om zich rustig te oriënteren op het woningaanbod en zo hun woonsituatie in eigen hand te houden. Woonz biedt een platform waar senioren, betrokken familie, mantelzorgers en woningaanbieders elkaar kunnen vinden. Want hoe oud je ook bent, iedereen wil graag een fijn thuis.

Geschikte woning is belangrijker dan ooit

Woonz gelooft in de kracht van mensen, ongeacht hun leeftijd. Door bezuinigingen in de ouderenzorg moeten senioren tegenwoordig steeds meer zelf regelen en langer zelfstandig wonen. Een geschikte woning vinden in een fijne buurt is dus belangrijker dan ooit. Woonz probeert senioren te stimuleren zich op tijd te oriënteren en hen bewust te maken van het ruime aanbod. Want senioren zijn heel goed in staat zijn om een woning te kiezen die bij hen past, als ze maar weten waar ze moeten zoeken.

Ontdek de mogelijkheden

Woonz opent een wereld van woonmogelijkheden. Bij ons kunnen senioren rustig en vrijblijvend rondkijken en ontdekken wat de woningmarkt hen te bieden heeft. Daarbij gaat het om een totaalpakket: wij letten niet alleen op vierkante meters, huurprijzen en zorgpakketten. Maar kijken ook naar de omgeving waar de woning staat, welke voorzieningen er zijn en hoe de algehele sfeer is in de buurt.

Woningen voor iedereen

Op Woonz.nl vind je diverse type woningen geschikt voor verschillende wensen: van woonzorgcentra en aanleuningwoningen tot 55-pluswoningen en nultredenwoningen. Wij zijn er voor senioren die direct willen verhuizen, maar ook voor iedereen die eens wil kijken wat de opties zijn voor later. En zowel voor mensen met een groot als een klein budget.

Ons team

Woonz is een frisse, jonge start-up met een duidelijke missie: senioren en woningaanbieders met elkaar verbinden. In mei 2011 stelt Annemiek Schut zichzelf de vraag: ‘Waarom is het voor senioren zo moeilijk een fijne woning te vinden?’ Samen met Mirjam Doorewaard richt ze Woonz op. Inmiddels bestaat Woonz uit enthousiaste, gepassioneerde vrouwen die zich samen inzetten voor fijn wonen voor iedereen.