Terug home Informatie & inspiratie Ons verhaal Seniorenpanel bewaakt gebruiksvriendelijkheid

Seniorenpanel bewaakt gebruiksvriendelijkheid

Het seniorenpanel helpt het team van Woonz.nl. Nieuwe panelleden zijn altijd van harte welkom! Het panel helpt door nieuwe ontwikkelingen te testen. Ook denkt het panel mee over toekomstige ontwikkelingen. Het panel zorgt ervoor dat Woonz.nl makkelijk in gebruik is en aansluit bij de wensen van senioren.

Woonz.nl is continu op zoek naar leden voor het seniorenpanel om Woonz.nl nóg gebruiksvriendelijker te maken. Wij organiseren periodiek een leuke bijeenkomst waar we een nieuwe ontwikkeling op het platform aan het panel voorleggen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:
– een nieuw formulier om een vraag te stellen;
– het aanmaken van een zoekprofiel;
– een nieuw ontwerp van de homepage.

Daarnaast denken de leden van het seniorenpanel mee over toekomstige ontwikkelingen van Woonz.nl. Welke diensten zou u graag op het platform willen zien? Wat zou handig zijn en wat juist niet?

Senior achter PC

Het panel komt bijeen in het Nutshuis in Den Haag. Vaak zijn daar mooie exposities te zien. Uiteraard staat er koffie of thee en iets lekkers voor u klaar!

Kan ik ook deelnemen?

Jazeker, leuk! Bent u tussen de 50 en 110 jaar? Vindt u het leuk om mee te denken? Dan bent u van harte welkom om zich aan te melden voor het panel.

Wanneer zijn de bijeenkomsten?

Periodiek organiseert Woonz.nl van 13:00 – 15:00 uur een panelbijeenkomst in het Nutshuis in Den Haag.

Hoeveel tijd kost het?

Wij vragen u via een e-mail of u wilt deelnemen aan een bijeenkomst. U kunt dus zelf bepalen hoe vaak u deelneemt. Een bijeenkomst duurt 2 uur.

Hoe kan ik me aanmelden?

Aanmelden voor het seniorenpanel kan door een mail te sturen naar info@woonz.nl. Heeft u vragen dan kunt u deze ook stellen. Bellen kan op 085- 2734953.

Annemiek Schut

Annemiek is de oprichter en directeur van Woonz.nl. Na haar persoonlijke ervaringen vond zij het hoog tijd om een platform voor senioren op te zetten.