Terug home Informatie & inspiratie Ons verhaal De mensen achter Woonz.nl

De mensen achter Woonz.nl

Voor senioren fijn wonen centraal stellen, het beschikbare woningaanbod beter presenteren en daarmee de gehele seniorenmarkt verhelderen.

De oprichters van Woonz.nl

In 2013 startte Annemiek Schut samen met compagnon Mirjam Doorewaard het woonplatform Woonz.nl. Annemiek (links op de foto) heeft ruime ervaring als interim HR-manager in een aantal woonzorgorganisaties, Mirjam (rechts op de foto) werkt nog steeds als interimmanager in de ouderenzorg. Annemiek studeerde gezondheidswetenschappen in Maastricht, Mirjam bedrijfskunde in Rotterdam. De gehele markt voor wonen, service en zorg overzichtelijk en transparant maken, dit was dé reden voor Annemiek om met Woonz.nl te starten!

'Ik kwam op het idee voor Woonz.nl toen ik met een oudere kennis een woning ging zoeken. Al snel raakten we het spoor bijster. We strandden in een onoverzichtelijk aanbod van woonzorgmogelijkheden. Dat kan en moet anders, wist ik.'' - Annemiek Schut

Fijn wonen, altijd en overal

Als je tot je zestigste gewend bent dat zaken je helder worden gepresenteerd, waarom zou dat daarna dan anders moeten zijn? Gedurende twee jaar inventariseerden Annemiek en Mirjam de markt, daarbij gebruik makend van hun ervaring en netwerk in de ouderenzorg. Zo bouwden ze stap voor stap hun onafhankelijke internetplatform waar senioren de woningen, service en zorg kunnen vinden die aansluit op hun persoonlijke wensen.

''Voor Woonz.nl staat bij het kiezen van een woning de leefomgeving centraal. Fijn wonen is niet aan leeftijd gebonden en hoort voor iedereen bereikbaar te zijn. Altijd en overal.'' - Mirjam Doorewaard

Het team van Woonz.nl

Een enthousiast team van medewerkers helpt dagelijks zorginstellingen, woningcorporaties en aanbieders in de vrije huursector hun woningaanbod, service en zorgmogelijkheden op Woonz.nl te presenteren. Senioren krijgen zo steeds beter inzicht in de beschikbare woonmogelijkheden. Zowel de thuiswoon mogelijkheden als de verhuisopties maakt Woonz.nl inzichtelijk. Aanbieders van woningen, service en zorg merken dat senioren hen zo goed weten te vinden.