Terug home Informatie & inspiratie Hoe werkt het? Samen eten met mevrouw Scholtens

Samen eten met mevrouw Scholtens

Mevrouw Scholtens is alleengaand en de laatste tijd koste het haar veel energie om boodschappen te doen en zelf te koken. Ze heeft via Diensten & Producten een maaltijdservice gevonden en gebruikt die nu wekelijks. Lees meer over haar verhaal.

Ik heb altijd voor mijn eigen maaltijden gezorgd. Dat moet wel als je alleengaand bent. De laatste tijd merkte ik dat het doen van boodschappen en koken mij teveel werd. Ik heb namelijk ook een nog een tuin en die vraagt veel tijd en aandacht. Dus ben ik via internet op zoek gegaan naar mogelijkheden rondom kant en klaar maaltijden thuis. En wat zijn er veel mogelijkheden!

Ik heb gekozen voor de combinatie van samen eten en een maaltijdservice aan huis. Via Senior Service komt er nu twee keer per week iemand bij mij thuis om samen met mij boodschappen te doen en te koken. Zo gezellig, dat had ik veel eerder moeten doen. Het is Senior Service gelukt om iemand te vinden die echt bij mij past.

De rest van de week krijg ik een kant en klaar maaltijd van de Keuken van Scheveningen thuis. Ook dat bevalt uitstekend. Ze zijn erg lekker, gevarieerd, vers en het is altijd precies genoeg. En met de vaste bezorger maak ik altijd gezellig een praatje.

Interessante links bij dit artikel