Terug home Informatie & inspiratie Hoe werkt het? Meer tijd met de handyman van meneer Van der Linden

Meer tijd met de handyman van meneer Van der Linden

Het huis van meneer Van der Linden is gedateerd en heeft veel onderhoud nodig. Vroeger deed hij dat altijd zelf, maar met de komst van zijn kleinkinderen heeft hij zijn prioriteiten verlegd. Lees hoe hij de handyman van GSA heeft ingeschakeld.

Mijn huis dateert van voor de oorlog. Het heeft veel sfeer, karakter en tegelijkertijd moeten er regelmatig kleine reparaties uitgevoerd worden. Vroeger deed ik al die kleine reparaties zelf. Met de komst van mijn kleinkinderen merkte ik dat ik mijn prioriteiten ging verleggen. Want nu ik nog vitaal ben, ga ik liever regelmatig met ze op stap. We beleven samen veel plezier aan de uitstapjes. Het gevolg was wel dat veel klussen in huis bleven liggen. Een goede vriend vertelde over de handymanservice van GSA. Zij deden bij hem ook allerlei klussen tot grote tevredenheid.

Via internet maakte ik een afspraak met Bob. De kennismaking was prettig en we spraken af dat hij eens per maand een dag bij mij kwam om de kleine klussen te doen. Inmiddels is dat ruim een jaar geleden en ben ik heel tevreden met deze dienst. Bob repareert de kleine gebreken zelfstandig. Voor grotere aanpassingen maak ik gebruik van het netwerk van Bob. Heel praktisch en erg betrouwbaar. Ik ben nu zover dat ik graag wil weten welke aanpassing ik op termijn moet uitvoeren om zo lang mogelijk in mijn huis te blijven wonen. Volgende week gaan Bob en ik samen de woningtest van mijnhuisopmaat.nl invullen. Ben benieuwd welke adviezen de test gaat opleveren.

Interessante links bij dit artikel

Volgend artikel:
Hulp bij de boekhouding van meneer Jansen
Vorig artikel:
Samen eten met mevrouw Scholtens
Woonz nieuwsbrief