Terug home Informatie & inspiratie Hoe werkt het? Hulp bij de boekhouding van meneer Jansen

Hulp bij de boekhouding van meneer Jansen

Meneer Jansen kan met de ondersteuning die hij via Diensten & Producten heeft geregeld nog prima thuiswonen. De ondersteuning helpt hem bij de financiële zaken, zo blijft hij grip houden en langer zelfstandig. Lees meer over de dienstverlening op Service en Zorg.

Mijn vader heeft een beginnende dementie. Met wat hulp van mij en zorg van de thuiszorg kan hij nog prima alleen thuis wonen. Voor het bijhouden van de financiële zaken van mijn vader, hebben we de hulp van Créance Services ingeroepen. De speciale dienst voor senioren van Créance is ideaal voor mijn vader. Maandelijks komt de adviseur van Créance bij hem thuis. Samen werken ze dan de hele financiële administratie bij. De binnengekomen rekeningen worden betaald en ze kijken samen naar zijn financiële behoefte voor de komende maand. Zodat hij nog gewoon zijn boodschappen kan blijven doen.

Met deze ondersteuning houdt mijn vader de grip over zijn eigen financiële situatie. Dat is voor hem een belangrijk onderdeel van het zelfstandig blijven. Een mooie bijkomstigheid is dat ik nu meer tijd over houd om leuke dingen te doen met mijn vader.

Interessante links bij dit artikel