Terug home Informatie & inspiratie Actueel Uw eigen Woonz-account

Uw eigen Woonz-account

Geschreven op zaterdag 12 december 2020

Heeft u al een eigen account op Woonz.nl? Deze kunt u gratis aanmaken. Met uw account kunt u aanbieders contacteren en ontvangt u alle updates over nieuwe woningen, services en zorg. U zal altijd op de hoogte zijn van het nieuwste aanbod om fijn te blijven wonen tot op hoge leeftijd.  

Gratis en gemakkelijk

Woonz.nl ontwikkelde het account voor senioren. Uiteraard is dit met ons panel van senioren getest om het zo makkelijk mogelijk te maken voor u. U kunt bepaalde zoekprofielen aanmaken en deze opslaan. Zodra er nieuw aanbod is dat voldoet aan uw wensen, ontvangt u deze in uw mailbox. U kiest zelf of u deze dagelijks of wekelijks wilt ontvangen.  Daarnaast kunt u de woningen of diensten ook opslaan als favoriet. 

Overzichtelijk

Met uw profiel vindt u ook een handige overzichten terug. Heeft u bijvoorbeeld een vraag gesteld aan een aanbieder? Dan vindt u deze terug in uw profiel. Zo gaat uw vraag nooit verloren. Dit geldt uiteraard ook voor bezichtigingsaanvragen en aanvragen van diensten of producten. Als aanbieders u antwoorden, dan vindt u ook deze communicatie terug in uw account. U staat direct in contact met aanbieders. Klik hier om uw eigen account aan te maken >