Terug
Zorg
Dagopvang
Ergotherapie
Fysiotherapie
Nachtzorg
Thuiszorg
Vervangende mantelzorg
Diensten
Maaltijdservice
Schoonmaken
Activiteiten
Financieel
Ondersteuning
Woning aanpassen
Mantelzorgwoning
Alle diensten & producten
Inloggen
Gratis aanmelden

Maak werk van uw woongeluk

Geschreven op zondag 05 september 2021 door Sophie Schilder

Iedereen heeft ze wel, klusjes in huis die moeten gebeuren. Een loszittende trapleuning, die leuke lamp die nog moet worden opgehangen of een deur die wel een verfje kan gebruiken. Als u zulke klusjes aanpakt geeft het meteen een goed gevoel.

Maak van uw huis een veilige plek waar u kunt ontspannen. Elke keer als u langs een onafgemaakt klusje loopt denkt u ‘dat moet ik nog regelen’, en dat kost u steeds een beetje energie! Doe de spullen weg die u niet mooi vindt of niet meer nodig hebt en laat repareren wat kapot is. Blijft een klus liggen omdat u niet weet hoe u het op moet lossen of wie het voor u kan doen? Dat is zonde want een betrouwbare klusjesman is zo gevonden.

Speciaal voor senioren heeft De Woningwachter gecertificeerde vakspecialisten geselecteerd. Zij werken met het Senior OK keurmerk en hebben één persoonlijk aanspreekpunt voor alle soorten onderhoudsklussen in en om het huis. De aanvraag is makkelijk en alles wordt voor u geregeld. Meer informatie of vrijblijvend een offerte opvragen? Klik dan op deze link.

U kunt meer van uw huis genieten als u weet dat het onderhoud goed geregeld is. Dan kunt u makkelijk zonder zorgen in uw huis blijven wonen

Woonz nieuwsbrief