Terug home Informatie & inspiratie Actueel De Week van Zorg en Welzijn: Maak kennis met kunde

De Week van Zorg en Welzijn: Maak kennis met kunde

Geschreven op maandag 11 maart 2019

Ouderdom komt, hoe vervelend ook, vaak met gebreken. Dan is het fijn om te weten dat er mensen voor u klaar staan die goed voor u kunnen zorgen. Een keer per jaar wordt het werken in Zorg en Welzijn in de spotlights gezet.

Open deuren bij honderden zorgorganisaties

Doel van deze jaarlijkse campagne is om nieuwe mensen enthousiast te maken om over te stappen naar een baan in de zorg of een opleiding te gaan volgen. De Week van Zorg en Welzijn vindt plaats van 11 tot en met 16 maart 2019. Zorg- en welzijnsorganisaties openen hun deuren zodat iedereen van dichtbij het mooie werk kan ervaren. Alle geïnteresseerden in werken en leren in zorg en welzijn zijn hiervoor uitgenodigd. Het zou geweldig zijn als we in Nederland ook in de toekomst kunnen vertrouwen op warme en liefdevolle medewerkers die voor ons kunnen zorgen als dat nodig is. 

Iedereen is welkom!

Zangeres en presentatrice Angela Groothuizen is het nieuwe gezicht van de Week van Zorg en Welzijn. Zij draagt iedereen binnen de sector een warm hart toe en helpt om nieuwe mensen enthousiast te maken.  

“Iedereen heeft recht op goede zorg. Maar zonder voldoende hardwerkende, onmisbare mensen op de werkvloer is dit niet vol te houden. Dus voor iedereen die iets wil betekenen voor een ander: kom eens kennismaken tijdens de Week van Zorg en Welzijn”, aldus Angela Groothuizen.

Bent u zelf enthousiast of kent u iemand die misschien wel in zorg en welzijn wil werken? Houd dan de netwerkevenementen die er door het hele land worden georganiseerd goed in de gaten. Zo worden er meet & greets, inspiratiemiddagen, banen- en kansenmarkten, meeloopdagen, informatieavonden en speeddates tussen werkzoekenden en werkgevers georganiseerd. Via de website van de Week van Zorg en Welzijn kunt u bekijken welke evenementen plaatsvinden bij u in de buurt. Iedereen is hierbij van harte welkom! 

Interessante links bij dit artikel:

Dominique Jeremias

Dominique is Social Media Marketeer bij Woonz.nl.