Terug home Informatie & inspiratie Actueel Wat is uw ultieme wens?

Wat is uw ultieme wens?

Geschreven op donderdag 04 april 2019

Misschien heeft u ook nog ultieme wens. Wat zou deze dan zijn? Nog een bijzondere reis maken? Met dolfijnen zwemmen? Klup stelde deze vraag afgelopen jaar op de 50PlusBeurs en laat nu wensen uitkomen! Bent u benieuwd welke wensen in vervulling zijn gegaan of wilt u zelf een wens in vervulling laten gaan? Lees dan snel verder. 

Bucketlist actie

U bent nooit te oud om te dromen. Toen deze vraag de afgelopen jaren aan senioren werd gesteld op de 50PlusBeurs werden er ontzettend veel wensen achtergelaten. Klup heeft een aantal van deze wensen in vervulling laten gaan.  

De wens van Astrid in vervulling

Astrid droomde al lange tijd van het opknappen van haar huis. Zelf de boel onder handen nemen lukt haar helaas niet. De wens van Astrid was hulp bij haar huis schilderen. Deze wens betekende zoveel voor Astrid dat een aantal leden van Klup haar zijn komen helpen. Er werd een gezellige dag schilderen bij Astrid georganiseerd. Waar Astrid al lange tijd tegenaan hikte is nu eindelijk middels een leuke dag aangepakt. Het bleek een kleine moeite voor de leden om de handen uit de mouwen te steken, maar het was een groot gebaar voor Astrid. Over het resultaat is ze erg tevreden.  

 

"Ik ben heel tevreden met alles wat zij hebben gedaan, het ziet er prachtig uit en ik ben heel dankbaar", aldus Astrid.  

Het was geen onbereikbare wens, maar het laat wel zien hoe geluk in de kleine dingen kan zitten. Klup is er om mensen te verbinden en samen leuke dingen te doen.  In de onderstaande video kunt u zien hoe de wens van Astrid in vervulling gaat.  

Wat is uw ultieme wens?

Heeft u ook een wens die u graag zou willen vervullen? Deel uw wens door op onderstaande link te klikken en misschien laat Klup uw wens uitkomen!  

Wens delen  

Klup – social app 50+

Klup is een sociaal platform voor 50-plussers. Met de Klup app kunnen gebruikers leuke activiteiten ondernemen en nieuwe mensen ontmoeten. In de app staan elke week meer dan 80 activiteiten verspreid door Nederland. Denk hierbij aan wandelingen, dansavonden, theater bezoeken, gezellige borrels en u kunt zelfs op vakantie met Klup. U bent met de Klup app zeker van een gevarieerd aanbod aan activiteiten én kluppers. 

Kent u iemand of lijkt het u leuk om in de buurt nieuwe mensen te ontmoeten tijdens leuke activiteiten? Neem dan een kijkje bij Klup! 

Interessante links bij dit artikel:

Gastblogger

Dit artikel is geschreven door een gastblogger van Woonz.nl.