Terug
Zorg
Dagopvang
Ergotherapie
Fysiotherapie
Nachtzorg
Thuiszorg
Vervangende mantelzorg
Diensten
Maaltijdservice
Schoonmaken
Activiteiten
Financieel
Ondersteuning
Woning aanpassen
Mantelzorgwoning
Alle diensten & producten
Inloggen
Gratis aanmelden

Soms denk je niet direct hetzelfde over langer thuiswonen

Geschreven op maandag 13 september 2021 door Sophie Schilder

Een partner verliezen brengt verdriet en veranderingen met zich mee. Voor Hanna betekende dit ook dat al het onderhoud aan haar woning teveel werd. Ze besloot daarom te verhuizen. Dochter Linda had zelf een andere woning voor haar moeder in gedachten. Maar ze ziet ook dat veranderingen soms beter stapje voor stapje kunnen gaan.

Een persoonlijk verhaal dat voor iedereen herkenbaar is. Want als je van elkaar houdt, wil je ook het beste voor elkaar. En soms denk je daar niet direct hetzelfde over. Keuzes over hoe je wilt wonen en leven, ook als je ouder wordt, zijn immers heel persoonlijk. Ga daarom net als Hanna en Linda met elkaar in gesprek. Voor veel zorgen zijn vaak eenvoudige oplossingen te vinden waardoor verhuizen niet langer noodzakelijk is. Ontdek de mogelijkheden op deze website.

Heeft u het al eens met uw naasten over ‘later’ gehad? Met onze handige tool Het Familiegesprek, bespreekt u eenvoudig en ongedwongen de belangrijke thema’s rondom wonen e ouder worden. U kunt het Familiegesprek hier downloaden of aanvragen.

Woonz nieuwsbrief